DIY & kreative ideer

Fra skur til orangeri

af Lene Christensen og Eilen Anthoniussen 28.04.2014
Foto: Claudi Thyrrestrup og privat
Overvejer du et renoveringsprojekt af dit skur? Se forvandlingen af et faldefærdigt skur, der blev til et smukt orangeri.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Har du en drøm om at bygge dit eget drivhus eller at etablere dit eget orangeri, så kan et gammelt skur sagtens være svaret på dine drømme. I galleriet herunder kan du se, hvordan det faldefærdige skur i haven blev forvandlet til verdens mindste orangeri på blot 6,25 kvadratmeter - et lille hyggeligt fristed til planter, fred, fordybelse, kaffe, læsning og mange hyggestunder.

Byg skuret om til et orangeri

Læs også: 30 DIY idéer

At bygge sit eget lille fristed i form af et orangeri eller drivhus behøver ikke at betyde de store omkostninger. Gamle vinduer og døre kan nemt bruges, når du skal være kreativ. For ejeren af dette vidunderlige orangeri, blev det to genbrugsvinduer, som hun fik forærende, der gav hende idéen til verdens mindste orangeri.

Læs også: Er du for pertentlig med rengøring?

Det hyggelige orangeri er indrettet i træ og malet hvidt både ud- og indvendigt. Det er indrettet med potter, planter og bakker med jord, og sammen med tekanden og en masse havebøger kan det være det perfekte fristed for et havemenneske.

Se forvandlingen fra skur til orangeri i nedenstående galleri.

Læs også: Hjemmelavet knækbrød