Julekugle i karton
Højtider & mærkedage

DIY: Tvistet julekugle i karton

af Skovdalnordic.com 29.11.2021
Du vil blive overrasket over, hvor nemt du kan lave dine egne julekugler til årets juletræ. Få den nemme guide lige her!

Pynt årets juletræ med hjemmelavede julekugler med det fineste tvistede look. Det lyder måske avanceret med hjemmelavede julekugler, men bare rolig, du skal ikke til at puste glas eller forme med keramik. Disse julekugler er blot lavet af karton.

Denne dekorative er lavet af tvistede strimler, som giver et fantastisk flot look. Hæng den op på en gren med lav eller på årets juletræ. Find noget flot papir i julede farver eller med stemningsfuldt mønster eller brug blot det papir, du har i din kreaskuffe, så du ikke behøver at købe nyt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se, hvordan du laver den fine julekugler herunder!

Det skal du bruge til at lave en julekugle i karton:

  • Papir

  • Blyant

  • Saks

  • Nål

  • Snor

  • Træperler

Skabelon til julekugle:

Skabelon til tvistet julekugle

Sådan laver du en julekugle i karton:

Julekugle i karton trin 1

Trin 1: Find alle remedierne frem, så du er klar til at gå i gang. Du kan lave jule - kuglerne helt ensfarvede eller mikse forskellige mønstre, som vi har gjort her. Brug gerne forskelligt papir i samme toner, så udtrykket bliver stringent. Læg skabelonen (se ovenfor) oven på et stykke karton, og tegn omridset op med en blyant. Du skal bruge 8 arme til en kugle. Klip ud.

Julekugle i karton trin 2

Trin 2: Læg de 8 strimler oven på hinanden, og saml dem foroven. Toppen er den tykkeste ende af strimlerne. Lav et hul med en nål. Saml nu bunden af strimlerne, og lav et hul med nålen.

Julekugle i karton trin 3

Trin 3: Bind en knude på snoren, og sæt en perle på den. Træk den nu igennem hullerne i bunden af strimlerne og dernæst hullerne i toppen. Sæt endnu en perle på snoren. Bind nu en knude på snoren over topperlen. Du kan variere højden på hver kugle ved længden af snoren. Vil du have en kompakt kugle, skal snoren være kort og omvendt.