Højtider & mærkedage

Marcipanbordkort

af Odense Marcipan 11.12.2014
Foto: PR
Lav små bordkort af chokoladeovertrukket marcipan. Det både pynter bordet og tilfredsstiller den søde tand!

Her er bordkortet, der både pynter på jule- eller nytårsbordet, og som du ikke skal smide ud bagefter. For dér er det spist!

Prøv også: Julekage med marcipan

Marcipanbordkort

De er nemme at lave, så du kan sagtens sætte ungerne til at lave dem, hvis du hjælper til med at smelte chokoladen og lader den køle af. De vil elske at kreere de søde bordkort og prøvesmage dem. Tilsæt fx guld eller sølvstøv, hvis det skal være ekstra festligt, stik ud med hjerteforme og drys med frysetørret hindbær til brylluppet, eller lad børnene folde sig ud i fri leg.

Det skal du bruge til marcipanbordkort:

200 g ODENSE Mørk Chokolade 55%
ODENSE Hvid Chokolade til pynt
400 g Original ODENSE Marcipan

Sådan laver du marcipanbordkort:

  1. Rul marcipanen ud i ½ cm tykkelse, udstik derefter bordkortene (brug en kageudstikker) og lad dem stå i køkkenet og tørre til næste dag.
  2. Smelt og temperér chokoladen. Overtræk bordkortene med chokoladen og pynt efter ønske, f.eks. med navn og blomst.

Se også: Nougatbrud med hasselnødder og tranebær

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.