Revitalift Filler
Annonce

Influencer Caroline Hannibal guider: Sådan ser min hudplejerutine ud

Annonce for L'Oréal Paris 28.08.2023
Synes du det kan være svært at finde rundt i ingredienslister og hudplejeprodukter? Det kan vi godt forstå! Men heldigvis deler hudplejeentusiast og influencer Caroline Hannibal gavmildt ud af sin egen hudplejerutine – og der er absolut ikke noget galt i at kopiere fra skønhedsnørden.

Caroline Hannibal har lavet en guide til det hele. På hendes TikTok-profil finder du et tilsyneladende uendeligt flow af informationsvideoer om alt, der rører sig i skønhedsindustrien. Hver dag tester og anmelder hun nye produkter, sammensætter hudplejerutiner og problemløser alt fra ujævn hud til mørke rande under øjnene.

Men selvom Caroline Hannibal har prøvet meget forskelligt hudpleje, er der to produkter med én særlig ingrediens, hun altid vender tilbage til. Herunder guider vi dig gennem Caroline Hannibals hudplejerutine – og du skal være velkommen til at tyvstjæle den til dig selv.

Caroline Hannibal

Caroline Hannibal er en dansk influencer og hudplejeentusiast, som med sine lærerige TikTok-videoer hjælper os med at finde gennem hudplejeverdenens mange ingredienser. Hun anbefaler produkter, guider til hudplejerutiner, deler sin ingrediensviden og meget andet. I denne artikel kan du læse om hendes personlige hudplejerutine.

@carolinehannibal

This combo is my favourite ✨

♬ original sound - 👁👄👁

Hyaluronsyre til øjenomgivelserne

Har du tendens til hævelser i øjenområdet, og har de mørke rande taget permanent residens under dine øjne? Så er L’Oréal Paris’ øjenserum med hyaluronsyre og koffein det perfekte serum til dig!

L'Oréal Paris Revitalift Filler 2.5% Hyaluronic Acid + Caffeine Eye Serum er nemlig udviklet med et særligt fokus på at mindske udseendet af ’puffy eyes’ og mørke rande under øjnene.

Serummet fugter huden i øjenområdet intenst takket være hyaluronsyre, der kan binde sin egen vægt i vand op til 1000 gange – og så vækker koffein ikke blot dit indre til live om morgenen, men også dit ydre. Ja, den er god nok: Koffein har en revitaliserende effekt, der mindsker mørke rande og andre synlige træthedstegn, hvis du putter det på huden.

Sidst, men ikke mindst, er formlen beriget med det multifunktionelle niacinamid samt vitamin Cg, som giver fornyet glød. Alle de nærende ingredienser arbejder sammen, og resultatet er blandt andet en udfyldende effekt, som synligt reducerer de fine linjer omkring øjnene.

Det helt særlige ved Revitalift Filler 2.5% Hyaluronic Acid + Caffeine Eye Serum er imidlertid, at serummets applikator er udformet med tre kugler i rustfrit stål, som mindsker hævelse om øjnene og hjælper med at vække de trætte øjne fra søvnen. Således er serummet altså en kombination af alt det bedste, du kan gøre for at revitalisere øjnene efter skønhedssøvnen.

Brug serummet hver morgen på nyrenset hud, og massér det nænsomt ind i huden, præcis som Caroline Hannibal gør det på videoen. Allerede efter første brug føles huden fugtet og øjnene friskere, og efter to uger med serummet synes huden omkring øjnene fyldigere og mørke rande mindre fremtrædende. Efter 6 uger er fine linjer i øjenområdet synligt mindsket.*

*Kosmetoklinisk score, 49 kvinder efter 2 og 4 uger.

Tre hurtige til Caroline Hannibal

Hvorfor skal man bruge et serum?
Sera er rigtig gode til at hjælpe med lige præcis det hudplejebehov, du har, og derfor er de en vigtig del af en god hudplejerutine. Husk altid rens, serum og en god creme.

Hvorfor bruger du et serum med hyaluronsyre?
Hyaluronsyre er en effektiv fugtgiver, der binder fugten i huden, og her i det tempererede danske klima kan jeg godt lide at få masser af fugt til huden.

Hvilket serum er bedst til tør hud?
Har du tør hud, vil jeg anbefale, at du giver huden masser af fugt. Det kan du gøre ved at bruge et serum med hyaluronsyre. Jeg har personligt meget sensitiv og tør hud, og derfor elsker jeg selv hyaluronsyre.

@carolinehannibal Ad for @lorealparis you KNOW I love this duo 🌟 With 5 min. face yoga I quickly penetrate the products into my skin making me plumped all day! #LOrealParis #LOrealSkincare #Revitalift #HyaluronicAcid #invertedfilter ♬ Be You - L'Oréal Paris

Hyaluronsyre til øjenomgivelserne

Den gode morgenrutine betyder mere for resten af dagen, end man skulle tro. I hvert fald for Caroline Hannibal, som starter dagen med en stærk kaffe efterfulgt af morgenens faste hudplejerutine.

Først bruger hun Revitalift Filler Eye Serum i øjenområdet og følger op med ansigtsserummet fra samme serie, Revitalift Filler Serum. De to produkter arbejder hun ind i huden med 5 minutters ansigtsyoga, og resultatet er fyldig hud med glød, der holder hele dagen.

Hvis du selv er fan af fugt i hudplejerutinen, får du et effektivt resultat med hyaluronsyre. Her er det en god idé at gøre som Caroline Hannibal og kombinere dit Revitalift Eye Serum med ansigtsserummet fra samme serie.

Revitalift Filler Serum 1,5% HA indeholder en høj dosis af fugtgivende hyaluronsyre, der giver friskhed til ansigtet og mindsker udseendet af fine linjer på bare 4 uger, hvis du husker at bruge det dagligt. Revitalift Filler Serum hjælper desuden huden med at genvinde sin spændstighed.

L’Oréal Revitalift Filler Serum + Eye Serum

L’Oréal Revitalift er en hudplejeserie til dig, der leder efter en fugtgivende hudplejerutine. Det høje indhold af hyaluronsyre i produkterne revitaliserer huden og giver en fyldighed, som får den til at synes mere spændstig. Serien passer til alle aldre, alle hudtyper og alle køn – og så kommer både Revitalift Filler Serum og Revitalift Filler Eye Serum med et prisskilt, alle kan betale. Læs mere om produkterne, og find dem lige her.

Sammensæt hudplejerutinen til dine behov

Hyaluronsyre har mange gode egenskaber – en af dem er, at du kan kombinere den på kryds og tværs med andre ingredienser i en hudplejerutine, der er skræddersyet til netop din hud. Kombinér den eksempelvis med et effektivt retinolserum for at sætte ind mod fine linjer og rynker eller brug hyaluronsyre sammen med vitamin C for mere glød og en jævnere hudtone.