Annonce

Bliv forårsklar i haven – vind et gavekort på 5.000 kroner til Plantorama

Annonce for VitaePro 24.03.2023
Foråret og havearbejdet ligger foran os, og med et gavekort på 5.000 kroner til Plantorama kan du hurtigt få skabt din drømmehave.

Artiklen indeholder sponsorerede links.

Har du store ambitioner for haven i år? Og kribler det i fingrene for at komme rigtigt i gang med havearbejdet?

Så skal du deltage i VitaePros påskekalender, hvor du kan vinde et gavekort på hele 5.000 kroner til Plantorama samt et halvt års forbrug af VitaePro.

Klik her og deltag i konkurrencen

Til bedene!

Hos Plantorama kan du finde et stort udvalg af planter, blomster, træer, buske og alt, hvad du ellers skal bruge til din have eller altan. Du kan desuden finde i massevis af potter og redskaber, så du har alt, du skal bruge til sæsonens havearbejde – og med et gavekort på 5.000 kroner kommer du let i mål med dine havedrømme.

Det kan også være, du drømmer om nye havemøbler eller at opgradere havens hyggekroge med lyskæder eller lignende? Så er der heldigvis også råd for det.

Deltag i konkurrencen om et gavekort på 5.000 kroner her

Vind et halvt års forbrug af VitaePro

I VitaePros påskekonkurrence vinder du udover et gavekort til Plantorama også et halvt års forbrug af VitaePro.

VitaePro er et kosttilskud, som indeholder en unik sammensætning af sikre og gennemtestede ingredienser for led, muskler, hjerte og til at mindske træthed og udmattelse. Tilskuddet er et populært valg for tusindvis af danskere, og hele 83 % af VitaePros kunder oplever positive effekter for muskler og led.

Vil du prøve, om kosttilskuddet også kan hjælpe dig, så skal du slå til nu og deltage i VitaePros påskekonkurrence lige her.