Terrasse og altan

5 tips til den perfekte vinteraltan

Linda Østergaard 8.12.2016
De kølige måneder behøver ikke at holde dig fra altanen - det kræver blot lidt kreativ sans at indrette altanen hyggeligt, selvom termometeret viser nul grader. Vi giver dig 5 nemme tips til den perfekte vinteraltan!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Mange af os har svært ved at benytte boligens ekstra rum - altanen - når temperaturerne falder, og døgnets lyse timer bliver færre. Men det er netop på dette tidspunkt af året, at du skal udnytte mørket til at skabe hyggelige stunder med familien eller rare åndehuller i vintervejret!

Se også: Hyggelige haveprojekter til vinter

Her får du 5 tips til, hvordan du nemt kan gøre din altan vinterklar:

  1. Omgiv dig med masser af tæpper, puder og lyskæder - og tilføj en lille varmelampe, som kan få vinterkulden til at træde i baggrunden.
  2. Sørg for at have lyskilder forskellige steder på altanen for på den måde at skabe en varm og stemningsfuld belysning.
  3. Invester i puder og møbler, der kan tåle regn, så du ikke behøver at hive dem frem og tilbage fra altanen efter behov.
  4. Placér en opbevaringsbænk på altanen, hvor du kan have bløde tekstiler og ekstra ting liggende, så de nemt kan tages frem.
  5. Hav masser af gran, rosmarin og andre planter eller krydderurter på altanen, der kan tåle frost for at skabe en grøn og hyggelig atmosfære.