Hvid chokolademousse med matcha-te og spiselige blomster

Antal: 
6 personer
Det skal du bruge: 
Hvid chokolademousse
100 g hvid chokolade
150 g cremefraiche 38 %
2 æggehvider
2 spsk. sukker
2 tsk. matcha-tepulver
1 dl piskefløde
Usprøjtede spiselige blomster (f.eks. stedmoderblomster eller tusindfryd)

Sådan laver du hvid chokolademousse:

  • Hak chokoladen fint, og smelt den i en varmefast skål over vandbad.

  • Tag chokoladen af vandbadet, og vend cremefraichen i.

  • Pisk æggehvider stive med sukker og matcha-tepulver.

  • Vend de stiftpiskede æggehvider i chokolademassen.

  • Pisk flødeskum, og vend det forsigtigt i chokolademassen.

  • Fordel moussen i 6 serveringsglas. Dæk dem med husholdningsfilm, og sæt på køl i mindst 4 timer.

  • Pynt moussen med spiselige blomster lige inden servering.

TIP: Matcha-tepulver giver moussen karakter, men kan sagtens udelades.