Antal:
6 personer
Det skal du bruge:
Hvid chokolademousse
100 g hvid chokolade
150 g cremefraiche 38 %
2 æggehvider
2 spsk. sukker
2 tsk. matcha-tepulver
1 dl piskefløde
Usprøjtede spiselige blomster (f.eks. stedmoderblomster eller tusindfryd)
Sådan laver du hvid chokolademousse:
-
Hak chokoladen fint, og smelt den i en varmefast skål over vandbad.
-
Tag chokoladen af vandbadet, og vend cremefraichen i.
-
Pisk æggehvider stive med sukker og matcha-tepulver.
-
Vend de stiftpiskede æggehvider i chokolademassen.
-
Pisk flødeskum, og vend det forsigtigt i chokolademassen.
-
Fordel moussen i 6 serveringsglas. Dæk dem med husholdningsfilm, og sæt på køl i mindst 4 timer.
-
Pynt moussen med spiselige blomster lige inden servering.
TIP: Matcha-tepulver giver moussen karakter, men kan sagtens udelades.