Fisk og skaldyr

Forret med rejer

Lav en fortryllende forret med rejer, som kan serveres som et magisk indslag, når middagen skal være ekstra lækker. Få 7 bud på forretter med rejer her!
af Line Sølvhøj Johansson / Foto: Lars Ranek 18.10.2020
rejer

Når man tænker forret med rejer, rammer de fleste tankestrejf den klassiske rejecocktail. Men selvom rejecocktailen er en forret, man aldrig tager fejl af, så findes der mange andre bud, når du skal server en lækker forret med rejer.

Forret med rejer, laks eller tun? Find flere opskrifter på forretter med fisk her!

En forret med rejer kan være en lækker start på en god middag bestående af eksempelvis en oksemørbrad eller en ribeye steak. Du kan også bruge en forret med rejer som en del af en lækker tapasmenu. Vælg én opskrift med rejer, som du sammensætter menuen ud fra, eller lav flere forskellige lækkerier, hvis din tapasmenu skal have skalddyrstema.

Prøv også opskriften: Lækker forret med carpaccio af elg

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Inspiration til forret med rejer

Skal du lave en lækker forret med rejer, er der masser af inspiration at hente her! Vi har samlet 7 bud på, hvilken forret med rejer du skal lave enten i påsken, til jul eller til en weekend, hvor der skal kæles ekstra meget for smagsløgene hos dig og dine gæster. Suppler med lækre grøntsager og urter og sammensæt på nye måder - kun fantasien sætter grænser for den lækreste forret!