DIY & kreative ideer

15 kager til picnic

Nanna Louise Post Larsen 5.06.2021
/ Foto: Betina Hastoft
Picnicsæsonen er så småt begyndt, og enhver tur med madkurven bør slutte af på behørig vis med lidt til den søde tand. Her får du 15 opskrifter på picnic-perfekte kager, du nemt kan have med på tur.

Når solens første forårsstråler rammer, mærker vi for alvor længslen efter at tilbringe tid i den danske natur med pakket madkurv og hele familien under armen, og alle ved, at enhver picnic topper, når den gode madkurv bringes på banen.

I har sikkert et par trofaste picnic-favoritter, der ender i madkurven hver eneste gang, men lidt sød fornyelse vil med garanti både overraske og vække syndig glæde hos dine picnic-venner.

Prøv også: Kanelstang med creme

Skønne picnic-kager

Men picnic og udendørs hygge behøver ikke at være forbeholdt weekender og særlige lejligheder. Der kan nemlig sagtens stå picnic på menuen, selvom kalenderen viser hverdag. Her får du 15 kageopskrifter, der er enkle at lave, og som snildt kan transporteres i cykelkurven til jeres yndlingsplet i det grønne.

Få vores 15 bedste picnic-kager her:

Hvid chokoladekage

Uanset anledningen, er det rart med lidt fornyelse på bordet. Her får du en let kage med sød hvid chokolade og lakrids. Få opskriften her!

Chokoladecupcakes

Der opstår sød musik, når chokolade og saltet karamel mødes. Disse chokoladecupcakes er pyntet med saltet karamelcreme og smager helt sikkert af et stykke mere. Find opskriften her!

Søsterkage

En nem og enkel skærekage med dejlige rosiner og krydderier. Få opskriften her!

kirsebærkager

Disse kirsebærkager er søde og saftige små kager, der især egner sig til festlige begivenheder eller blot godt selskab. Find opskriften her!

chokolademuffins

Bag lækre muffins med stykker af mørk chokolade. Få opskriften her!

Nøddetærte

Denne søde desserttærte har en dejlig, fyldig smag takket være det sprøde marcipan-nødde-fyld. Lav den i 6 små forme, så er de lige til at tage med på picnic. Få opskriften her!

linser

At bage en omgang gode linser, som vi kender dem fra bageren, kræver hverken ægte konditorgener eller særlige fingerfærdigheder. Og kniber det med tiden, kan du nemt skyde genvej! Få opskriften her!

Kanelstang

Er du vild med kanel, er denne sag nok lige noget for dig! Vi har nemlig fået fingre i en opskrift på kanelstang med creme - som mormor lavede den. Få opskriften her!

kanelsnegle

Vi er vilde med både smagen og duften af nybagte kanelsnegle. Her får du opskriften på de bedste kanelsnegle, som er lavet på gærdej og bagt som muffins. Få opskriften her!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kaffebrød

Små, søde kager, der vækker glæde, når de serveres til en kop te eller kaffe. Få opskriften her!

Cheesecake

Cheesecake med smag af søde, kandiserede æbler. Få opskriften her!

hindbærmuffins

Prøv denne søde variant af muffins med friske hindbær og hvid chokolade. Tag dem med på farten eller servér dem som del af et veldækket kagebord derhjemme. Få opskriften her!

gulerodskage

Vi har samlet 6 lækre opskrifter på gulerodskage. Find din favorit her!

pavlova

Marengs er et lille køkkenmirakel: Let og luftig og smeltende på tungen! Få opskriften her!

æblekage

En klassisk æble-kanelkage er et sikkert hit hver gang! Få opskriften her!

Læs også: Smørkage til alle