Mad

Madoplevelser på Roskilde Festival

Send dit madhjerte på eventyr under musikugen på Roskilde Festival. Her er guiden til, hvor du får de gode spiseoplevelser på Roskilde Festival.
af Line Sølvhøj Johansson / Foto: Chris Tønnesen 27.06.2014

Musik og folk mødes på tværs af lande og kulturer, når Roskilde Festival åbner dørene fra den 29. juni til 6. juli, og det samme gør det madglade folkefærd, der kan se frem til gode madoplevelser på festivalen.
Roskilde Festival handler om andet end musikoplevelser, for de gode restaurationer står på række for at byde ind med deres bud på god festivalmad, der udfordrer og afspejler den verden, der omgiver festivalen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan ser køkkenet ud i fremtiden

Herunder har vi samlet en række steder, hvor du får kvalitetsoplevelser på madfronten under Roskilde Festival. Du kan bla.a opleve de mange madevents med unge madtalenter, der piller måltidsoplevelsen fra hinanden og sammensætter den på ny.

POP UP Køkken KBH

Tomat i makrel og leverpostej på dåse fortolkes på ny af folkene bag POP UP Køkken KBH. Det er traditionel festivalmad i nye klæder.
Sted: Staldbygningen
Billetkøb: Pris 80 kr.
Tid: Torsdag kl. 19.00-20.00

Sweet Sneaks Slaraffenland

Det københavnerbaserede pop up bageri Sweet Sneak stikker snuden forbi Roskilde Festivalen, hvor de byder op til kagespisning med cupcakes, tærter, brownies og godt med smørcreme.
Sted: Staldbygningen
Billetkøb: Pris 75 kr.
Tid: Søndag 13.00-14.30

Læs også: 5 gode apps til ferien

Frokost i det grønne

Smag&Rum inviterer til en sanselig frokostoplevelse i det grønne. Her vendes skovturen på hovedet, og den præsenteres i et stærkt visuelt, æstetisk og smagfuldt univers. Det er en smuk og overraskende spiseoplevelse med skoven som bagtæppe.
Sted: Staldbygningen
Billetkøb: Pris 110 kr.
Tid: Lørdag 13.00-14.30

REGASTRO

Bliv juicer for en dag, når ReGastro inviterer alle til at presse en juice af overskudsvarer fra supermarkeder og landbrug. Kom og klem lidt kærligt på en masse overskudsfrugt og -grønt, og få en snak om, hvad du kan gøre for at undgå madspild.
Sted: Dommertårnet
Billetkøb: Pris 10 kr.
Tid: Lørdag 13.00-15.00

Læs også: Gode øko-spisesteder i København

Mad med Medfølelse

Der er fuld fart på den spiselige regnbue-farveskala, når foreningen Mad med Medfølelse disker op hundredevis af veganske småretter. Træd ind i deres kødfri køkken, og bliv klogere på den grønne
kost.
Sted: Staldbygningen
Billetkøb: Pris 50 kr.
Tid: Søndag 16.00-17.30

Jacobsen official Roskilde Festival 2014 beer release event

Roskilde Festival lancer i år en helt unik, økologisk Roskilde Festival Øl, som fejres med et Publikumsevent.
Sted: Jacobsen-bar
Billetkøb: Pris 0 DKK
Tid: Torsdag kl. 17.30

Læs også: 11 profiler du skal følge på Instagram

#foodjam

I folkekøkken FoodJam er det dig, der bestemmer, om menuen står på frisk grøntsagsomelet, dampede blåmuslinger eller fish & chips med hjemmerørt remo. I køkkenet er der plads til alle uanset evner, og FoodJams kulinariske vejledere står klar med hjælp og gode ideer.
Sted: City Center East
Billetkøb: Billetter købes direkte ved indgangen, hvor du enten booker tid eller går direkte i køkkenet
Pris: 50 kr. for fri adgang til råvarebuffeten og en time i køkkenet. Mellem kl. 12 og 19 er det en god idé at have bestilt tid - især søndag-onsdag.
Tid: Søndag den 29. juni til og med søndag den 6. juli kl. 9.00-22.00

Økokalaset

Lyder en seksretters brunch af lokalt producerede og økologiske råvarer som noget for dig? Hos
Københavns Fødevarefællesskab producerer du selv maden, som du nyder i selskab med andre festglade madelskere. Prøv fx pandekager med jordbær-rabarberkompot, omelet-muffins og squash-deller.
Sted: Dream City
Billetkøb: Købes hos infovagterne
Tid: Mandag-onsdag: brunch + brunch tallerken kl. 11-14 / frokost kl. 14-17 og aftensmad kl. 17-20 / Torsdag-søndag: Brunch kl. 10-12 og kl. 12-14