![gnocchi-opskrift-svampe-nem-simpel-hurtigt.](https://imgix.isabellas.dk/madogbolig/media/article/gnocchi-opskrift-svampe-nem-simpel-hurtigt.png?ixlib=vue-2.9.1&auto=format&ar=1%3A1&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5)
Oh søde juletid
![](https://imgix.isabellas.dk/madogbolig/media/874b114ea1d44c94bbe2cb2ccdb421a0_0.jpg?ixlib=vue-2.9.1&auto=format&ar=1%3A1&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5)
I december har vi lov at fylde os med røde æbler, sød konfekt og gris på flere måder. Vores bud på flæskestegen er svineskanke med øl og æbler - det bedste julesul, vi kender! Start med laks og slut med en frisk risdessert.
VINFORSLAG
Forret: Ædel Riesling, sprød og sval, fra Mosel eller Alsace
Hovedret: Châteauneuf-du-Pape eller Gigondas fra den sydlige Rhône-dal
Dessert: Vendange Tardive 'Gewürztraminer' fra Alsace - kold
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Rimmad laks med
auberginekaviar
Braiseret svineskank
med julesalat
og gratineret
kartoffel/selleripuré
Gâteau au riz med appelsin/passionssirup
ARBEJDSPLAN
Dagen før:
• Tilbered rimmad laks
• Kog og bag risdessert
• Kog appelsin-passionssirup
Tre timer før:
• Braiser svineskanke
• Rør auberginekaviar
• Braiser julesalat
• Kog kartoffel-selleripuré
Kort før og under middagen:
• Skær laks og anret forret
• Si og kog saucen ind
• Gratiner kartoffel-selleripuré