Menuer

Oh søde juletid

Svineskanke er et lækkert alternativ til flæskestegen. Start med laks og slut med en frisk risdessert.
af Marie Melchior / Foto: Betina Hastoft / Regi: Rosendahl 16.12.2009

I december har vi lov at fylde os med røde æbler, sød konfekt og gris på flere måder. Vores bud på flæskestegen er svineskanke med øl og æbler - det bedste julesul, vi kender! Start med laks og slut med en frisk risdessert.

VINFORSLAG
Forret: Ædel Riesling, sprød og sval, fra Mosel eller Alsace
Hovedret: Châteauneuf-du-Pape eller Gigondas fra den sydlige Rhône-dal
Dessert: Vendange Tardive 'Gewürztraminer' fra Alsace - kold

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.


Rimmad laks med
auberginekaviar


Braiseret svineskank
med julesalat
og gratineret
kartoffel/selleripuré

Gâteau au riz med appelsin/passionssirup

ARBEJDSPLAN

Dagen før:
• Tilbered rimmad laks
• Kog og bag risdessert
• Kog appelsin-passionssirup

Tre timer før:
• Braiser svineskanke
• Rør auberginekaviar
• Braiser julesalat
• Kog kartoffel-selleripuré

Kort før og under middagen:
• Skær laks og anret forret
• Si og kog saucen ind
• Gratiner kartoffel-selleripuré