Fisk og skaldyr
OPSKRIFT | Laksefrikadeller og grønkålssalat med granatæbledressing
Prøv denne sunde hverdagsret med laksefrikadeller og grønkålssalat med granatæbledressing. Et komplet måltid fyldt det sunde fedtsyrer, protein og en stor mængde af vitaminer. Få opskriften her.
af redaktionen
29.12.2016
I denne opskrift er der grønkål - en rigtig vintergrøntsag, som er fyldt med fibre og vitaminer, som kan holde dig sund og friske hele vinteren. Få opskriften herunder.
LÆS OGSÅ: Tre opskrifter med grønkål du SKAL prøve
Laksefrikadeller og grønkålssalat med granatæbledressing
Portion: 4 personer
Tid: 25 minutter
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
INGREDIENSER:
- 500 g laksefars
- olivenolie til stegning
Grønkålssalat:
- 400 g frisk grønkål
- 50 g hasselnødder
Granatæbledressing:
- 1 granatæble
- ¾ dl olivenolie
- saft af 1 citron + saft og
- skal af 1 usprøjtet citron
- 1 spsk. honning
- salt
FREMGANGSMÅDE:
Grønkålssalat:
Rib grønkålen, skyl den, og skær den i grove stykker. Kog grønkålen i letsaltet vand i ca. 2 minutter.
Hæld vandet fra, og skyl kålen i koldt vand. Tør eller slyng kålen fri for vand, og læg den på et fad.
Rist hasselnødderne på en varm pande, nulr skallen af, og drys nødderne over salaten.
Granatæbledressing:
Flæk granatæblet, og hold det over en skål med skærefladen.