Fisk og skaldyr

Stenbiderrogn med avocado i thai-rulle

En ny forfriskende måde at servere stenbiderrogn! Denne thai-rulle med avokado og stenbiderrogn er den perfekte forret til middagsselskabet. Prøv den her!
Mandag 2. februar 2020 (Først udgivet 24. februar 2011) - af Mikkel Karstad, Foto: Lars Ranek 24.02.2011

Stenbiderrogn med avokado i thai-rulle er en perfekt måde, at servere en anderledes forret for dit middagsselskab. Mange forbinder stenbiderrogn med blinis, men stenbiderrogn kan bruges på mange forskellige måder.

Det beviser denne ret, hvor rismels-pandekager med avokado og stenbiderrogn, bliver til en lækker thai-rulle, du kan servere som forret til dine gæster.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

SE OGSÅ: De bedste opskrifter med stenbiderrogn

Stenbiderrogn med avokado i thai-rulle

Antal: 4 Personer

Det skal du bruge for at lave stenbiderrogn med avocado i thai-rulle:

  • 200 g renset stenbiderrogn
  • 1 rødløg
  • 1 spsk akaciehonning
  • 1 limefrugt
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 avocadoer
  • 3 kviste basilikum
  • 8 stk. rismels-pandekager

Sådan laver du stenbiderrogn med avokado i thai-rulle:

  1. Pil og halvér rødløget, og skær det ud i tynde skiver. Kom skiverne i en skål, og vend med limesaft, honning, salt og friskkværnet peber. Lad dem trække i 30 minutter, så de falder lidt sammen, og den skarpe løgsmag aftager. Læg løgene i en lille skål.
  2. Tag skallen af avocadoerne; fjern stenen, og skær avocadokødet ud i tynde skiver.
  3. Kog en lille gryde vand op, og hæld vandet i en skål. Dyp pandekagerne, én ad gangen, i 10 sekunder i det varme vand, og læg dem på et spækkebræt eller et fad.
  4. Læg nu avocado, rødløg og basilikum på pandekagen, og rul den sammen.
  5. Dyp rullerne i enten sojadressing eller chilidressing, og spis med fingrene. Servér retten som en lille forret eller snack inden hovedmåltidet.

Lyst til mere stenbiderrogn? Prøv denne anderledes opskrift på stenbiderrogn på kartoffelrøsti