Madplanen er beregnet til to voksne og to børn.
Morgenmad: havregryn med mælk og æblestykker
Frokost: 2 skiver rugbrød med pålæg og agurk
Mellemmåltid: knækbrød og gulerod
Aftensmad: kylling med kartofler
TIP: marinér kyling med fx. karry ellerdrys den med paprika inden stegning.
Morgenmad: havregryn med mælk og æblestykker
Frokost: rester af kylling og kartoffelmadder
Mellemmåltid: knækbrød og gulerod
Aftensmad: bagt pangausiusfilet med ris og bagte tomater
TIP: det er en meget neutral fisk, så giv lidt smag med fx. sennep. Bag fisken i 15 minutter ved 175 grader.
Morgenmad: havregryn med mælk og æblestykker
Frokost: kogt pasta med rester af fisken og rugbrød med pålæg
Mellemmåltid: melon og gulerod
Aftensmad: små stegte oksekødsfrikadeller med ris og stegt peberfrugter.
TIP: bag peberfrugterne ved høj varme, så skindet nemt kan tages af. Rør dem evt. op med lidt olivenolie.
Morgenmad: havregryn med mælk og æblestykker
Frokost: rester af oksekødsfrikadeller med rugbrød
Mellemmåltid: ristet rugbrød og æblestykker
Aftensmad: koteletter serveret med kartofler og fintrevet gulerod med melon
Morgenmad: havregryn med mælk og æblestykker
Frokost: pastasalat med rester fra ugen og rugbrød
Mellemmåltid: knækbrød og æble
Aftensmad: resten af nakkestegen fyldes med krydderier, og braisér til det er mørt og skær i strimler. Servér med ristet ris og rester af grøntsager fra ugen.
Morgenmad: havregryn med mælk og æblestykker
Frokost: rugbrød med pålæg og grønt
Mellemmåltid: knækbrød
Aftensmad: kogt hamburgerryg med ristet spidskål
Morgenmad: havregryn med mælk og æblestykker
Frokost: biksemad af resterne fra hamburgerryggen og de kartofler, der har været til overs i løbet af ugen.
Mellemmåltid: gulerødder og æbler
Aftensmad: cremet suppe af butternutsquash og hvidløg. Bag hvidløg, squash, løg og kartofler i ovnen. Kog det derefter mørt med salt og peber. Blend det hele inden servering.
Beregnet til to vokse og to børn: ca. 560 kr.
1 pakke havregryn til morgenmad: 10 kr.
5 liter mælk: 30 kr.
3 pakker groft rugbrød: 18 kr.
3 slags pålæg: 30 kr.
4 agurker: 20 kr.
6 tomater: 10 kr.
3 peberfrugter: 10 kr.
3 kg gulerødder: 10 kr.
3 kg kartofler: 20 kr.
3 kg æbler: 20 kr.
1 melon: 20 kr.
1 kg hakket oksekød: 40 kr.
1 kg. nakkefilet: 50 kr.
1 pakke pangasiusfilet: 30 kr.
1 hel fersk kylling: 40 kr.
1 pakke pasta: 15 kr.
1 pakke ris: 15 kr.
3 pakker knækbrød: 20 kr.
1 knoldselleri: 10 kr.
600 g hamburgerryg: 50 kr.
1 pakke hvidløg: 15 kr.
1 kg løg: 10 kr.
2 spidskål: 10 kr.
2 butternut squash: 20 kr.
Kilde: TV 2