Boligreportage
Hus

Boliggalleri: Hotelstil i hjemmet

Tekst og foto af Iben & Niels Ahlberg 15.01.2016
Kom med ind i et hjem, hvor indretningen er påvirket af en livslang kærlighed til boutique-hoteller og med klare referencer til ejerens internationale baggrund.
Når kreativ direktør Lene Mønster rejser, vælger hun næsten altid at tjekke ind på såkaldte boutique-hoteller – altså hoteller, hvor sansen for detaljen og en helt særlig hjemlig atmosfære gør, at man føler sig velkommen og har fornemmelsen af, at man i første forsøg tjekker ind for 15. gang.
– Boutique-hoteller er både interessante, hjemlige og alligevel glamourøse i deres indretning, og det er jeg vild med, siger hun. Af samme grund var det helt naturligt for Lene Mønster at lade sig inspirere af stilen, da hun skulle indrette sit hjem. Tip! Se flere boliggallerier her!

Lyst landkøkken og dunkel art deco

Stilen er præget af blød luksus og dunkel indretning, der skaber netop den tilbagelænede og stemningsmættede atmosfære lige fra det lyse landkøkken til stuens dunkle art deco. Det luksuriøse møbelvalg er hovedsageligt bragt med fra London, og her i villalejligheden er den mørke velour mixet med sort-hvide fotos, grønne planter, store krukker, spraglede detaljer og billeder af den danske maler Cathrine Raben Davidsen. I en lille verandastue, der vender ud mod Lene Mønsters del af haven, har hun tapetseret væggen, der vender ind mod stuen. – Tapetet, der hedder Palm Jungle, er fra Cole and Son, og med de gråhvide blade på sortbrun baggrund synes jeg, det giver en god basisstemning i rummet, siger Lene Mønster, en stemning, der bliver understreget af det antikke italienske spejl over art deco-skrivebordet i bronze og læder og en lænestol betrukket med grå velour.

Se hele boligen i galleriet her...

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.