Boligindretning: Hjemme hos Josefine HJ
Lejlighed

Boliggalleri: International loungestemning hos Josefine HJ

af Klix Kommunikation / Foto: Lasse Wind 20.02.2017
Kom med ind i den her sexede, internationale lejlighed og se, hvor blogger Josefine Haaning Jensen bor.

Når Josefine Haaning Jensen skal indrette sig, bruger hun noget af sin perfektionisme fra dagligdagen som livsstilsblogger. Det handler om at vide, hvad man kan lide, og så gå efter det.

– Jeg kan sidde flere timer i sofaen og søge på parisisk indretning på Instagram og Pinterest. Og så ønsker jeg bare, at jeg havde råd til at gå ud og købe det hele på én gang. Men det er faktisk også noget af det, jeg meget godt kan lide – at det netop ikke kan lade sig gøre at købe alt på én gang, og at man må opbygge sit hjem over tid. Jeg vil virkelig gerne have de grønne velourstole fra Gubi, men jeg har bare ikke råd til at købe otte på én gang, så derfor sparer jeg op til dem, forklarer hun og tilføjer, at hun også sætter mere pris på tingene, når de bliver tilføjet til hjemmet lidt efter lidt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se også: Sådan skal din stue se ud i 2017

Unikke fund i hvide rammer

Josefine Haaning Jensens forældre har haft en interiør- og tøjbutik, og derfor er mange af Josefine Haaning Jensens ting fra netop denne:

– Vi har rejst meget i Indonesien, og her har vi fundet mange fine ting til hjemmet og til mine forældres butik, som nu er lukket. Jeg kan godt lide kontrasten mellem de unikke ting fra Indonesien og så de meget rene, hvide rum, som lejligheden består af, siger Josefine Haaning Jensen, der går efter det tidløse og rå look, kombineret med kontraster.

Der var ikke noget, der skulle laves om, før hun kunne flytte ind – kun badeværelset har hun shinet lidt op og skiftet lidt ud i armatur og håndtag. Lejligheden afspejlede simpelthen præcis det, som Josefine Haaning Jensen ledte efter, så opmærksomheden kunne bruges på at indrette de store, hvide rum – som at male på blanke lærreder.

– Jeg kan godt lide hygge, og det er også derfor, at jeg har lavet et hjørne i køkkenet mørkt – det samler spisebordsområdet og giver en form for loungestemning, forklarer hun.

Se også: En ren designhimmel

Personlighed i indretningen

Josefine Haaning Jensen har fundet mange ting på fx Bali – ting, som er helt unikke og tilføjer noget personlighed til indretningen. For som hun siger, så er det vigtigt, at man også har noget i sit hjem, som er fyldt med minder og historie:

– Jeg er allergladest for mit krokodillehoved i stuen – det er så smukt og ikke noget, jeg har set andre steder. Og så minder det mig selvfølgelig om nogle af de rejser, som min familie og jeg har været på. Jeg kan virkelig anbefale at huske at købe ting med hjem fra rejser, for de fungerer som et evigt minde om netop den tur – og den slags kan man altid glæde sig over, siger hun og smiler.