Boligreportage

Boligreportage: Et blomstrende hjem

af Stylesystemet 9.05.2019
Foto: Stylesystemet.
Blomster og farver skaber en sprudlende og helt personlig stil hos Anne-Katrine Fuglsang og hendes familie. I deres lejlighed i København har de inviteret naturen indenfor. Bliv inspireret til, hvordan du kan indrette dig med blomster og farver.

Da blomsterdekoratør hos A Table Story Anne-Katrine Fuglsang og hendes kæreste Jeppe Ilsø overtog lejligheden på Vesterbro i København for tre år siden, var den lige til at flytte ind i og krævede ikke meget andet end et par bøtter maling, før de følte sig helt hjemme. Men malet blev der – og ikke kun i hvidt. Også lysegrøn, rosa og lyseblå nuancer landede på væggene i enkelte rum. Alle farverne er inspireret af naturen og afspejler den årstid, hvor de blev malet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Blomster bringer naturen ind i hjemmet

Der står naturligvis altid friske farvestrålende blomster i vaser rundtomkring på de 115 m². Sammen med de farvede vægge er de med til at bringe naturen ind og give lejligheden masser af karakter. Anne-Katrine henter stor inspiration i naturens vilde, forunderlige farvespil. Hun mener, at blomster er prikken over i’et og med til at fuldende ethvert look i boligen - faktisk synes hun, at det virker helt tomt, når der ikke er friske blomster i lejligheden.

Anne-Katrine skaber et personligt udtyk i hjemmet ved at blande genbrugsfund og arvestykker med nye ting og planter. Hun holder fast ved, at det ikke skal være for stilrent det hele - der må derimod gerne ske lidt.

Mere boliginspiration: Luksusboheme med rejsfund fra hele verden.

3 tips til at få samme stil som Anne-Katrine:

  1. Virker det hvide køkken lidt koldt og sterilt? Så giv én eller flere vægge en farve, og rummet vil få et mere levende udtryk.
  2. Vælg blomsterbuketter i vilde farver i stedet for at fokusere på, om de matcher møblerne. På den måde giver de masser af personlighed til hjemmet.
  3. Kig efter anderledes orkidéer, der har det helt rigtige eksotiske udtryk – ofte er de ikke så svære at passe, som man skulle tro.

Læs også: Sådan indretter du dig grønt på altan og terrasse.

Kom med indenfor i den blomstrende lejlighed: