Boligreportage

Boliginspiration: Luksusboheme med rejsefund fra hele verden

Tekst og 30.03.2019
Foto: Kaul Production.
Indretningsstilen består af rejsefund fra hele verden, hvor træ, stål og plastik blandes med antikke etniske møbler og figurer. Kom med indefor i det charmerende hus hos Signe Nordal.

Når man først kommer til Signe Nordal og hendes familie hus i Sondrup ved Horsens, kan man være tilbøjelig til at tro, at man er havnet på en eksotisk destination i Østen.

Her er en særlig frodighed og vildskab i naturen omkring huset, og der er intet hegn eller mur omkring familiens fristed, for i Sondrup findes en særlig fri ånd, hvor den lille bys beboere sætter en ære i at nyde naturen, det frie liv, kreativiteten og glæden ved de særlige og smukke omgivelser.

Flere fine boligreportager: Herskabslejlighed med skæve vinkler og farverige rejsefund

Mere boliginspiration: Genbrugsjægere med sans for klassisk design

Indretning af hjemmet:

Indretning både ude og inde hænger tæt sammen med naturen, ikke på den romantiske måde, men på en rå måde, der skaber en så fin balance mellem ude - og inderum, at de flere steder næsten smelter sammen. Og så er indretningen præget af de mange sjove fund fra rejser gennem et helt liv. På en lunsommerdag i huset i Sondrup synes der ikke at være mange kilometer til hverken Bali eller Indien.

Kom med indefor i det charmerende hus: