Nordisk landhus med højt til loftet
Boligreportage

Boligreportage: Nordisk landhus med højt til loftet

af Iben & Niels Ahlberg 27.08.2018
Foto: Niels Ahlberg.
I Bolette og Joes landhus er der højt til loftet, åbne vidder, heste i haven og skruet helt op for den elegante, nordiske stil. Se de mange fine billeder her!

Drømmen om fred og ro, åbne marker, langt til naboerne og mulighed for at have hestene stående hjemme fik for nogle år sidne Bolette og Joe Emborg til at køre en tur op til det nordligste af Sjælland for at se på et hus, der af beskrivelsen lød til at opfylde alle deres ønsker.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Tingfinderens hyggelige sommerhus

Fra et par ekstra værelser til et helt nyt hus

Det var kærlighed ved første blik; Rammerne var perfekte, og dét, at huset manglede et par værelser, var blot en mindre detalje, Joe kunne ordne ved lejlighed.

Egentlig skulle de bare have to værelser bygget til de oprindelige 100 kvadratmeter, og for at få det ønske opfyldt fik de en arkitekt til at komme med et par forslag.

Ud af idéer og tanker voksede nye visioner, og der gik ikke længe, før Bolette og Joe blev enige om, at det helt rigtige var at rive det gamle hus ned, så Joe kunne bygge et helt nyt hus til familien.

Måske du også vil kunne lide: Nyt hus med gammel sjæl

Naturen helt tæt på

Bolette har altid været glad for og inspireret af naturen. Det ses tydeligt i det nybyggede hus, der ligger som sidste hus på en lille markvej.

Det åbne landskab, der omgiver ejendommen, har inspireret indretningen og fortsætter indenfor i form af store åbne rum med smukke lysindfald, der fremhæver den lyse indretning med masser af naturelementer som ældet træ, bambus, blomster fra haven og udstoppede ugler.

Bolettes indretning er lys, næsten underpsillet, for ikke at overdøve den følelse af frihed, det giver, at der bogstaveligt talt er højt til løftet og god plads i det store fællesrum, hvor både entré, køkken, spise- og dagligstue er placeret. Kom med indenfor i Bolette og Joes fine, nordiske landhus i galleriet.

Mere boliginspiration: Lad boligen emme af landidyl

Se flere billeder fra det nordiske landhus: