Lejlighed

Sådan bor Montana-direktøren

af Kathrine Sørgård Foto Per-Erik Jæger 6.05.2013
Hos Montanas kreative direktør Joakim Lassen møder design og arvegods hinanden i en tilbagelænet klassisk stil tilsat vildskab og kunstneriske overraskelser.

Der er Montana reoler i alle rum, også i køkkenet, men det betyder ikke, at Joakim Lassen lever så firkantet og minimalistisk som det stringente kvadratiske reolsystem, firmaet er kendt for.

I Joakim Lassens lejlighed i den indre by i København bliver designermøbler som Montana reoler og Tivoli-stole blandet med rebelsk samtidskunst, patinerede arvemøbler og masser af farver lige til at gå på opdagelse i.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Galleri: Lækkert sengetøj

På væggene hænger der flere malerier og skitser lavet af familiens kunstnere blandet med tegninger, som hans to døtre Sofie og Katinka har lavet. "Jeg er meget glad for kunst og bliver inspireret af kunstens evne til at udfolde sig uden rammer," siger Joakim Lassen.

Få det bedste ud af din altan

Interessen for de gamle designklassikere begyndte for alvor, da Joakim Lassen i i 2003 besøgte en udstilling af Verner Panton og Vitra på Dansk Design Center. Da han genså sin barndoms Tivoli-stol, tænkte han, at den skulle det være, og gik i gang med en relancering.

Mangler du nyt interiør til din boligindretning, så se vores store udvalg Mad & Bolig shoppen.

Klik dig igennem galleriet nedenfor og se hvordan Montana-direktør Joakim Lassen har indrettet sin lejlighed.