boligindretning studiebolig stue
Lejlighed

Studiebolig: Indret 40 m2 studiebolig med charme

af Christine Agertoft /Foto Miguel Varanda 10.08.2015
Se, hvordan en sølle studiebolig på 40 m2 kan komme til at emme af charme og skandinavisk hygge - uden at det koster kassen.

Nogle mennesker vil måske påstå, at det ikke kræver det store indretningstalent at indrette 40 m2, men det passer altså ikke! Faktisk kræver det meget mere kreativitet og eftertanke at udnytte den lille studiebolig fremfor den store penthouselejlighed.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Studiebolig: Se verdens fedeste etværelses lejlighed

Ingen fejlmargin i din studiebolig

I en lille lejlighed er der ikke plads til en eneste fejl. Hvert møbel skal have en funktion og opfylde den funktion samtidig med, at det optager så lidt plads som muligt. Altså skal alt være nøje planlagt ned til mindste detalje. Derfor kan du med fordel lave en lille tegning af din studielejlighed, inden du begynder at shoppe til den. Lav den i det korrekte størrelsesforhold, og klip nogle inspirerende billeder ud. Det hjælper dig med at holde fokus på de rette farver og den plads, der er til rådighed.

Studiebolig: Tips til en lille stue

Tænk anderledes

Det er også rigtig vigtigt, at du starter med at rense ud i alle dine idéer om, hvad et hjem SKAL indeholde. Tag i stedet udgangspunkt i dig selv og dine behov. Det kan for eksempel være, at du slet ikke har brug for et spisebord, fordi du alligevel spiser i køkkenet. Så er der jo ingen grund til at bruge gulvplads på det. I boliggalleriet herunder kan du se en smuk studiebolig på 40 m2, hvor indehaveren netop har truffet nogle bevidste valg. For eksempel har hun ingen sofa i stuen, men i stedet for en stor lænestol, som til fulde opfylder hendes behov.

Studiebolig:Tips til det lille badeværelse

Få inspiration til din studiebolig