Inspiration til indretning af en entré
Entré

18 tips til indretning af en entré

af Natascha Gracia / Foto: Ditte Capion 22.09.2016
Skab en flot entré med inspiration fra de her 18 smarte og smukke løsninger.

Din entré er det første du selv og dine gæster ser, når din hoveddør bliver åbnet. Derfor må den gerne se lidt fiks og velordnet ud. Give det indtryk, at du er en en person med orden i sagerne. Desværre er entréen nok det sted i boligen, hvor det er sværest at virke tjekket. Det er det først sted, der bliver rodet godt og grundigt til med vanter og huer, der flyder, og fodtøj, der sparkes skødesløst af på gulvet. Men bare rolig - det er ikke et umuligt projekt!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 10 musthaves til din entré

Inspiration til indretning af din entré

For at opfylde drømmen om den flotte entré, hvor der både er plads til hverdagen og stilen, skal du bare indrette en entré, der er så smart, at du - og resten af husholdningen - godt gider gøre noget for at vedligeholde den. Derfor har vi samlet 18 tjekkede og meget forskellige entréer i boliggalleriet herunder, som kan inspirere dig. Pluk den favorit, der giver dig lyst til at komme hjem hver dag og sætte skoene pænt på plads.

Se også: 20 smukke entréer

7 tips til din entré:

  1. Være realistisk! Få overblik over, hvor meget plads, du reelt har. Hvis din entré er på størrelse med et kosteskab, nytter det ikke at drømme om et dobbeltfløjet garderobeskab til alle familiens vinterfrakker.
  2. Hvad er dine behov? Har du børn med hver 4 par uldluffer og flyverdragter, eller skal der bare hænge en enkelt dekorativ frakke? Gør dig fra start klart, hvad du egentlig vil med din entré.

  3. Tænk i højde! Lad os se det i øjene - de fleste af os har begrænset plads i entréen. Men hvis du tænker opad, åbner der sig pludselig nye mulighed. Hvad med fx at placere en hylde med et par kurve over døren, til de ting der ikke bruges så ofte? Så får du udnyttet den vægplads, som de fleste glemmer.

  4. Gå efter alternative løsninger! Hvem siger, at en hylde absolut skal købes i en boligforretning? Med lidt fantasi bliver loppemarkedet en sand legeplads, når den kreative skal finde inspiration til sin entré. Trådkurve ser fede ud og giver et råt look, når de hænges på væggen, og du kan finde uanede mængder af kroge og greb, der vil fungere perfekt til ophængning af jakker.

  5. Farver på spil! Hvis du er typen, der er varsom med at gå amok med malerpaletten i boligen, men alligevel er nysgerrig på nye farver, så er din entré et godt sted at eksperimentere. Giv en enkelt væg en pangfarve eller mønstret tapet. Hvem ved - måske bliver du vild med det.

  6. Lidt ekstra komfort! Hvis du har pladsen, så slå dig løs med et møbel at hvile på, mens fødderne befris for sko eller støvle. En stol kan gøre det, endda en skammel - men hvis det skal være rigtig dekadent, så gå efter en sofa.

  7. Gemt for det blotte øje! Rod stresser, og entréer har det med at blive samlingsted for alt fra nøgler og overtøj til poser med indhold og rengøringsudstyr, som man ikke gider kigge på i de andre rum. Gå efter opbevaringsløsninger, der skjuler al rodet. Kommoder, småmøbler med skuffer og skabe er et hit!