Indretning af din stue: Her er 25 hvide stuer
Stue

25 hvide stuer, du vil elske

af Zena Al-Bazy / Foto: Birgitta Wolfgang. 31.08.2017
Vi har samlet 25 hvide stuer, som du helt sikkert kan blive inspireret af. Gå på opdagelse i vores galleri og få inspiration til, hvordan du indretter dig minimalisktisk og lyst!

Stuen er et af de vigtigste rum i hjemmet. Det er det sted, hvor du opholder dig allermest, og det er her du for det meste slapper af. Enten når du slår dig ned i sofaen efter en lang dag på arbejdet, eller når du nyder et godt måltid ved spisebordet sammen med venner og familie.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er vigtigt at føle sig godt tilpas i stuen, og derfor spiller indretningen en vigtig rolle.

Lys indretning i din stue

I Norden er vi kendte for vores minimalistiske stil. Her finder du hvide, enkle stuer, hvor lyset får lov til at strømme ind fra vindueskarmene. Møblerne er få, men velvalgte, og skaber en fin kontrast til de lyse omgivelser.

En stue uden alt for mange møbler og alt for meget støj kan nemmere få os til at slappe af i en travl hverdag. Der er færre ting at forholde sig til.

Indretning i din stue: Vi har samlet 25 nordiske stuer!

Den minimalistiske stil byder ikke på en bred farvepalette. Det er typisk nuancer som hvid, sort og træfarver, som går igen.

Du kan fx have et hvidt gulv, en hvid sofaer og et sofabord i træ, der er med til at bryde det hvide look. Har du en meget hvid stue, kan du få mere varme og hygge i rummet med møbler i naturmaterialer.

Simple living

Den minimalistiske stil passer godt sammen med downsize-trenden, som for alvor har bidt sig fast de seneste år. Downsizing går ud på, at du kaster et kritisk blik på de ting, du fylder hjemmet med og begynder at vurdere, om tingene har en reel funktion. Har de ikke en nyttig funktion, skal du skille dig af med dem.

Det betyder også, at du skal skille dig af med de ting, du godt kan lide og kun beholde de ting, du er allergladest for.

Du kan selv lade dig inspirere af simple living-livsstilen, hvor indretningen er enkel, og møblerne er nøje udvalgte.

Din stue behøver behøver ikke at være fyldt med ting, du reelt ikke har brug for. Udvælg de ting, der fortæller om noget om din personlighed og vis dem frem, så hjemmet får sjæl.

Meningen med simpel living er, at æstetik og funktionalitet skal gå hånd om hånd.

Skal du bruge mere inspiration? Se alle vores boliggallerier her!

Hvidt i hvidt

Elsker du hvidt, kan du overveje at indrette din stue i hvidt-i-hvidt. Selvom farven er den samme, kan du sagtens give indretningen liv ved at vælge møbler og nips i forskellige materialer.

Hvis gulvet, sofaen og reolen er i hvid, kan du gøre rummet mere 'varmt' ved at omgive dig med møbler af træ, bløde tekstiler som skind og tæpper eller med kunst og personlige pyntegenstande på hylderne.

Det kan måske virke skræmmende at købe en hvid sofa til stuen af frygt for rødvinspletter og farlige nutella-madder. Men du kan godt tage dine forholdsregler.

Du kan beklæde din sofa med et hvidt stof, som du kan nemt kan tage af og smide i vaskemaskinen. Ellers kan du også imprægnere din sofa, så skidt nemmere præller af.

Vi har samlet 25 hvide stuer. Se dem her!