Terrasse og altan

5 annekser til din have

af Eilen Anthoniussen / Foto: Mikkel Adsbøll og PR 16.07.2014
Savner du et ekstra rum i dit hjem? Så skulle du måske overveje et anneks. Her får du inspiration til fem forskellige annekser til din have.

Har du en drøm om et anneks i din have? Et gæsteværelse eller teenagebolig? Værksted eller værested? Atelier eller måske bare lidt albuerum? Så kig med og få inspiration til det dyre, det billige, det svenske - eller bare det helt rigtige - anneks.

Læs også: 5 idéer til en harmonisk bolig!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Et anneks kan bruges til mange ting. Bor du småt, er dit helt eget anneks til din hobby eller arbejde måske dit tiltrængte frirum. Har du en stor have, har du mulighed for at udnytte dit areal til en ekstra stue, et gæsteværelse, et herreværelse eller måske en moderne salon til festlige lejligheder? Mulighederne er uendelige, men en ting er sikkert: Et anneks er en sikker investering!

Læs også: Drømmebolig med højt til loftet!

Overvej din placering og din udsigt, når du skal købe eller bygge dit anneks, så du får mest muligt ud af din investering. Søger du fred og inspiration, kunne du overveje at placere det med optimal udsigt. Er det et gæsteværelse eller en ekstra stue, du skal bruge annekset til, kan du overveje om annekset skal have en tilhørende terrasse, om det skal stå i ly af træerne, om det skal have et godt lysindfald og så videre.

Læs også: Få lounge-stemning på altanen!

Få inspiration til netop dit anneks i nedenstående galleri, hvor vi har hentet inspiration rundt omkring fra kloden.