Indretning og trends

5 hyggelige sommerhuse

af Line Sølvhøj Johansson 21.05.2014
Foto: Marie Delice Karlsson
Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og det er blevet tid til at rykke i sommerhuset og nyde årstiden og dens herligheder. Se de smukke sommerhuse i galleriet her!

Med sommeren hører mange gode timer på terrassen, i haven, i kolonihaven og i sommerhuset, og måske er du heldig at eje en kolonihave eller et sommerhus, som du kan rykke ud i, når de lyse sommermåneder træder i kraft.

Magisk sommerhushygge

Se også galleriet: Tine K's smukke sommerhus

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sommerhuse kan noget særligt, og det kan næsten føles lige så magisk at cykle forbi de mange sommerhusområder og indsnuse stemningen, som det er selv at rykke ind i et i en periode. Det magiske ved sommerhuse er den umiddelbarhed, lethed og frihed, det bringer med sig. Der er lys, luft og ro i magelige omgivelser.

Har du ikke et sommerhus

Selvom du ikke ejer et sommerhus, er der mange muligheder for at nyde godt af den gode sommerhusstemning. Bring den fine og lette stil ind i din bolig og tænk gerne over, hvordan du kan forene udeliv og indeliv, for eksempel ved at:

• Holde rummet lyst og indbydende

• Tænke charmerene og antikke møbler ind

• Bringe naturen ind i boligen med friske blomster, men også ved at lade udelivet emme af indendørshygge som puder, plaider, lysestager og vaser.

Få inspiration til lanterner i haven.

I galleriet herunder har vi fundet 5 smukke sommerhusfacader, der hver især har fanget vores opmærksomhed: