Kurv med opbevaring af tæpper og puder
Indretning og trends

8 kurve til indendørs og udendørs brug

af Christina Riis. 16.04.2023
Foto: Nick Degn.
Kurve er geniale til opbevaring, fordi de samtidig pynter og skaber hygge i hjemmet eller haven. Her får du vores bedste bud på kurve til planter og opbevaring!

Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Kurve til opbevaring og planter

Indret haven og hjemmet med kurve, der både er flotte og funktionelle på én gang!

Med eller uden hank, låg eller ophæng? Når du skal vælge opbevarings- eller plantekurve, skal du se efter forskellige faktorer som form, materiale og størrelse - alt efter hvad du skal bruge kurvene til, og hvor de skal stå. Vi har samlet vores bedste bud på forskellige kategorier af kurve, og der er noget til ethvert behov!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kurve til indendørs opbevaring

Kurve til indendørs opbevaring skal først og fremmest se flotte ud i dit hjem! Med Kera-kurvesættet får du tre forskellige størrelser kurve i bløde former, naturfarver og med hank. Du kan sætte dem sammen eller skabe en rød tråd i boligen ved at sætte dem hver for sig. Brug dem fx. i stuen til opbevaring af plaider eller dine favoritmagasiner.

Kurvene er håndlavet af naturfarvet søgræs, og de kan derfor variere i udseende.

Køb ILVAs kurvesæt med 3 stk her.

Luxoliving har det flotteste bud på rattan-kurve i art deco-mønster. På trods af deres luftige design, er de superpraktiske og rummelige.

Kurvene sælges som sæt á to stk og er håndlavede,

Få Luxolivings kurvesæt her.

De flotte kurve i søgræs er til indendørs brug, men de kan sagtens bruges som potteskjulere til dine grønne planter. Modellen hedder 'plant' og kommer i sæt af to styks. Naturmaterialet gør, at kurvene kan variere i udseende.

Kurvene her er i kraftigt rattan, så de kan holde til vind og vejr. De er foret med plastik, så du kan have planter i dem. Og sidst, men ikke mindst, så er kurvenes bunde hævet, så der ikke samler sig fugt, og vandet kan løbe fra, når kurvene står udendørs.

Find kurvesættet fra Coop her.

Kurvesættet her er perfekt, når du gerne vil gemme dine ting lidt væk eller undgå, at de bliver støvede. Kurvene er håndlavet i naturfarvet søgræs og kan variere i udseende.

Gem dit strikke- eller vasketøj væk i håndflettede kurve med låg fra MOUD Home. Kurvene er af naturfarvede jute og søgræs med sorte detaljer.

Få MOUD Homes LAUN kurve med låg her.

Vægkurven er lavet af hel pil med et hul øverst - lige til at hænge op på en krog eller knage. Den vil pynte på altanen, terrassen eller indenfor til opbevaring af småting eller planter. Kurven fås også i en firkantet model.

Har du altan, vil Bahnes altankasser i kurveflet med garanti pynte på den! Plant dine yndlingsblomster i de lyse kurve og hæng dem op på siden af altanen i de sorte metalkroge.

Du finder Bahnes altankasser i kurveflet her.