Indretning og trends

9 smukke kommoder og skabe

af Line Sølvhøj Johansson 1.05.2014
Foto: Martin Sølyst
Elsker du hjemlige sysler og gør det selv-projekter, så er det tid til at kaste dig over dine kommoder. Få tips til, hvordan du kan skabe nye smukke kommoder ud af dine eksisterende.

Der skal ikke meget til at give dine kommoder nyt liv og i det hele taget skabe forandringer i hjemmet på nemme og hurtige måder. Er der en krea-kvinde født i dig, så har du sikkert gamle kommoder og skabe stående, som blot venter på at få en forvandling.

Læs også: Tryl med maling

En kommode behøver ikke bare at være en kommode, der har til formål at skjule nipsting. Med en klat maling og lidt kreativ kærlighed kan en gammel kommode eller et skab med år på bagen nemt komme til sin ret igen.

Læs også: Fra skur til orangeri

I galleriet herunder har vi samlet ni eksempler på, hvordan du kan give kommoder, skabe og skuffer et nyt liv, men inden du går i krig, så tjek listen her med råd til, hvordan du giver gamle møbler et nyt, frisk pust:

DIY: 4 trin til en kommode med et friskt pust!

1. Fjern greb, hængsler og andet fra dine skabe og kommoder, inden du går i gang.
2. Slib gammel maling af og vask med grundrens eller universalrengøringsmiddel. Sørg for at skylle efter med rent vand, så alle sæberester forsvinder.
3. Spartl huller og revner ud og slib efter med sandpapir.
4. Er der behov for det, kan du male med grundmaling, inden du genmaler kommoden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se smukke kommoder og skabe i galleriet herunder!