Indretning og trends

Boliggalleri: Smuk bolig i landlig stil

af Jytte Boch og Eilen Anthoniussen 21.03.2014
Foto: Jytte Boch
Er du vild med country living, antikviteter, genbrugs- og loppefund? Se den smukke boligreportage og få tips til at indrette i en landlig stil.

Fru Pedersen, også kendt som Anette Krogh Pedersen, har en særlig passion for at indrette med genbrugs- og loppefund for at få den helt rigtige country stemning. Hun smider aldrig gamle ting ud, men gør det i stedet til en kunst at bruge sine antikviteter og loppefund på anderledes og kreative måder. Enten i huset eller i haven.

Se også boligen: Svensk idyl med loppefund og romantik!

Sammen med sin mand har Fru Pedersen købt og restaureret en nedlagt gård i Vemb ved Lemvig. Deres hjem er gennemsyret af romantisk countrystil, som bliver indrettet med romantiske antikviteter. Hun er ikke bange for at mikse og matche zink og naturmaterialer med gamle, yndige glasting, kniplingduge og blomster for at få et feminint og personligt udtryk.

Drømmer du om en landlig bolig? Få inspiration i et kreativt countryhjem!

For at få den helt rigtige countrystemning, har Fru Pedersen indrettet sit hjem med varme, hvide farver. De fleste møbler er derfor malet cremefarvede, og i stedet for at have mange billeder hængende, giver hun plads til hylder og knager i sin stue. Det giver hende større muligheder for at ændre indretningen alt efter årstiden.

Kig med i det flotte galleri fra Fru Pedersens hjem og hendes søde gæstehus og få inspiration til den helt rigtige countrystil.