Indretning og trends

Country på kontoret

af Louise Lie 28.01.2009
Foto: Jes Buusmann
Få country stemningen ind på kontoret med kreative opbevaringsløsninger, der gemmer rodet og samtidig sætter et personligt præg på rummet.

Søger du et gennemført country kontor, skal du være meget opmærksom på stilen. Her gælder ikke kun praktiske løsninger til opbevaring af papir og kontorartikler - dine opbevaringsløsninger skal også være dekorative i sig selv. Kontoret er nemlig det sted, hvor man tit samler alt sit rod i stakke, bunker og poser. For eksempel kan en åben reol hurtigt komme til at se rodet ud. Undgå det rodede look ved at anvende enkle opbevaringsløsninger og søde krukker og kander, der bryder med kontorstemningen. Er du kreativt anlagt, kan du købe en billig reol og få den malet og beklædt med tapet som en ekstra detalje.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Alting skal have en plads, hvis man vil undgå kaos - også de mærkelige ting, man aldrig eller sjældent bruger, men ikke nænner at smide ud. Opbevarer derfor gamle sager som breve, mapper og ting i store matchende kufferter på gulvet. Overvej gerne utraditionel kontoropbevaring som hatteæsker, der tilfører rummet nostalgiske undertoner, samtidig med at de fungerer som opbevaring for kontorartikler.

Savner du inspiration? Se dette kreative countryhjem!

Indretningstips til dit country kontor:
• Gør tingene mobile: Sæt hjul på gamle æblekasser, og skriv på dem.
• Opdel arbejdsrummet i zoner: Skriveplads, opbevaring, rodebunke, arbejdsplads og dasehjørne, og sørg for flere siddemuligheder end kontorstolen.
• Brug flettede tidsskriftsamlere med manillamærker i stedet for de kulørte af plastik.
• Læg magasiner og bøger ned i reolen, det er nemmere at læse ryggen, og det ser pænere ud.
• Brug kister og kufferter til opbevaring af de ting, du bruger sjældent.
• Lav en personlig opslagstavle med dit yndlingstapet.

Læs også: Indret dit kontor!

Få mere inspiration til dit countryhjem i nedenstående galleri.