Møbler til entré
Entré

Enestående designmøbler til din entré

Christine Agertoft / Foto: Montana 26.07.2017
Brug lidt ekstra på smukke designmøbler til din entré, og gør indgangen til dit hjem til noget helt særligt.

Der findes masser af billige løsninger til entréen, men der findes også nogle entrémøbler, som hæver sig over gennemsnittet. Smukke designmøbler, som er skræddersyet til at løse dine opbevaringsproblemer i entréen på en elegant måde. Dem har vi samlet her, så du kan gå på opdagelse – og måske forelske dig. Det er ingen billig forelskelse, men til gengæld holder den i mange år.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Kreative løsninger til din entré

9 smukke designmøbler til din entré

Find din favorit blandt disse smukke kvalitetsmøbler:

1: Smuk entré fra We Do Wood

Hvis du er på jagt efter en yderst elegant og stilsikker løsning til dit skoproblem i entréen, så er We Do Woods populære Shoe Rack et muligt bud. Det giver dig mulighed for at opbevare mange sko synligt i entréen uden, det bliver for rodet at se på. Her har Shoe Rack fået selskab af et andet We Do Wood-produkt; nemlig Scoreboard. Scoreboard er ligesom Shoe Rack lavet af bæredygtigt bambustræ fremstillet så skånsomt som muligt. Find dem her!

Designmøbler til entré

Foto: We do wood

2: Skandinavsk lethed fra String

Det svenske reolsystem String er uhyggeligt populært, fordi det kan kombineres på så utroligt mange måder og stadig bevare et rent skandinavisk udseende. I entréen kan du få plads til sko, hatte og til at gemme nips væk, hvis du sammensætter lige præcis den reolløsning, som passer til dig. Find String her!

Designmøbler til entré

Foto: String

3: Praktisk, smuk og sammenklappelig

Anker rack fra Menu er et tøjstativ med plads til overtøj og sko, og det kan både bruges i entréen, soveværelset og påklædningsværelset. Det er let og praktisk og kan endda foldes sammen, så det bliver helt fladt. De mange anvendelsesmuligheder gør tøjstativet til en smart løsning, hvis entréen er lille, eller der er tale om en midlertidig løsning. Find Anker rack til din entré her!

Møbel til entré

Foto: Menu

4: Dansk håndværk i din entré

ATBO reoler er blevet lavet i Danmark siden 1967, og deres simple design og gode håndværk har givet dem mange tilhængere i Danmark. Træreolerne er kendt for deres elegante fingertappede samlinger, mens de malede reoler fremstilles med skjulte samlinger. Alle reoler kan monteres med et bredt udvalg af låger, skuffer, hjul, sokler, vægophæng eller ben, og derfor kan de sagtens opfylde dine ønsker til entréen. Find ATBO til din entré her!

Foto: ATBO

5: Entré med historisk design

Den smukke 62 Dresser fra GUBI blev designet tilbage i 1952 af Greta M. Grossman. Hun var et kendt navn i sin tid - både i sit hjemland, Sverige, og i Los Angeles, som hun senere emigrerede til. Greta var nemlig en af de første, der introducerede amerikanerne for moderne skandinavisk design. Her er 62 Dresser blevet parret med GUBIs flotte Adnet vægspejl. Find begge dele her!

Møbel til entré

Foto: Gubi

6: HAYs kendte look i din entré

Hvis du gerne vil have opbevaring i entréen, men helst styre udenom de helt klassiske entrémøbler, så er New Order reolen fra HAY et godt bud. Den fås i mange forskellige farver og faktisk også som skænk, hvis der ikke er plads til et reolsystem i din entré. På billedet herunder hænger også Beam knagerækken fra HAY med praktiske klemmer, der kan flyttes rundt efter behov og både kan bære lette halstørklæder og tunge vinterjakker. Find begge ting til din entré her!

Møbel til entré fra HAY

Foto: Hay

7: Gennemtænkte entré-løsninger fra Montana

Danske Montana-møbler må siges at være noget af en succes. Den lille virksomhed startet af Peter J. Lassen i 1982 er kendt i hele Nordeuropa og Skandinavien for sit smukke, simple design i høj kvalitet. Og hvis du kun forbinder Montana med reoler, så kan du godt tro om igen. I dag laver Montana et væld af møbler og blandt andet nogle meget smukke løsninger til entréen. Find alt på billedet her!

Møbel til entré

Foto: Montana

8: Masser af muligheder

Denne entré-løsning er fra Mistral-møbler, der produceres af Hammel Furniture A/S. Der er tale om solidt dansk håndværk produceret lokalt på fabrikken i Midtjylland. Mistral har mange forskellige færdige løsninger til entréen og også et utal af kombinationsmuligheder. Du kan se dem her!

Møbel til entré

Foto: Mistral

9: Elegant træ fra Skagerak

Man kan fristes til at tro, at Skagerak er en ny spiller på møbelmarkedet, men det er firmaet ikke. Før i tiden hed Skagerak blot Trip Trap og var kendt for solide træmøbler. I dag er udtrykket mere moderne, men materialerne ligeså solide. Her finder du blandt andet Cutter bænken, opbevaringskasserne og hattehylden sammen med en masse andre smukke designmøbler til entréen. Find entrémøbler fra Skagerak her!

Møbel til entré

Foto: Skagerak

Mere inspiration til din entré

Hvis du mangler mere inspiration til din entré, så se vores store galleri herunder, som er fyldt med gode tips til at indrette en smuk entré: