Moderne rustikt køkken - rustikt landkøkken
Køkken

Find dit moderne landkøkken her

Christine Agertoft / Foto: Gubi, PR 20.01.2022
Hvis du drømmer om et moderne landkøkken, der oser af rustik charme, men har alle moderne bekvemmeligheder, så kig med her.

Det moderne landkøkken

Hvis du har fået nok af blanke overflader og spejlglatte køkkenlåger og i stedet drømmer om et klassisk nordisk landkøkken med rustik charme, så har vi gjort det lidt nemmere for dig at finde dit drømmekøkken. Vi har nemlig samlet smukke eksempler på nutidige versioner af et landkøkken. De har alle moderne bekvemmeligheder, men oser af rustik charme. Den type landkøkken, der passer perfekt ind i en patriciervilla, en herskabslejlighed eller en klassisk herregård.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sådan får du et moderne landkøkken

Det moderne landkøkken adskiller sig fra et moderne køkken med sine romantiske og udsmykkede detaljer. Derfor, skal du undgå de helt minimalistiske køkkenlåger, og gå efter noget med struktur og charme, hvis du vil have et moderne landkøkken. Indret dit moderne landkøkken med masser af hyggelige og naturlige materialer, såsom træ-skærebrætte, viskestykker og åbne træhylder.

Skab et rustikt landkøkken

Går du efter det mere rustikke landkøkken, så kan du med fordel mikse det romantiske udtryk med metaller, krom og lettere kolde farver. Lad dine gryder, potter og pander være en del af indretningen, for at fremhæve det rustikke landkøkken.

Se også: Få stilen fra dette moderne landkøkken

Find dit moderne landkøkken her

Kig med i galleriet her, hvor vi har samlet flotte rustikke køkkener, og find det moderne landkøkken, som passer til dig, dit hjem og din stil. Hvad end du er til moderne, romantisk eller rustikt landkøkken, så finder du noget for enhver smag.