Indretning og trends

Fine soveværelser

af Redaktionen 27.09.2012
Soveværelset - skal det være romantisk eller minimalistisk, med spræl eller tone i tone, mørkt eller lyst? Se det store galleri med de flotte soveværelser.

Hvem elsker ikke et dejligt soveværelse? Et indbydende og afslappende rum til hvile og at samle ny energi til en ny dag og nye opgaver. Det er nemt at overse vigtigheden af et soveværelse med en god atmosfære, da det er det rum, man mindst opholder sig i dagtimerne. Savner du inspiration til dit soveværelse, kan du kigge med i nedenstående galleri med de smukke soveværelser.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 5 tips til rent sengetøj

Er du til det romantiske eller minimalistiske, med spræl eller tone i tone, det mørke eller lyse i dit soveværelse, kan du uden tvivl hente inspiration i nedenstående galleri med soveværelser i et flot galleri. Her finder du inspiration til det store og lyse soveværelse, det mørke og moderne, det med skråvægge, det med knald på farverne eller til dig, der elsker country stilen. Lige meget hvordan du bor, kan du helt sikkert finde din stil i vores galleri.

Har du et uudnyttet konsolbord? Se hvordan du bringer dit konsolbord i fokus!

Er du ude efter mindre ændringer i dit soveværelse, kan du overveje at investere i nyt sengetøj, en ny natlampe eller måske er en vintage stol løsningen på det uudnyttede hjørne?

Kig med i galleriet og lad dig inspirere til dit nye soveværelse.