Indretning og trends

Genveje til countrykøkkenet

af Redaktionen 16.01.2013
Går du med planer om at forvandle dit køkken til en sand countrydrøm? Her får du et stort galleri med billeder og inspiration, så drømmen kan blive til virkelighed

Køkkenet er et af boligens vigtigste rum. Her bruger vi tid på at tilberede dagens måltider og på socialt samvær med familie og venner, så hvorfor ikke lade køkkenet afspejle din stil? Her får du inspiration og gode idéer til dit køkkens fremtid.

Læs også: Sød idé til køkkenhaven

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Pepitatern, fil de fer og masser af rustikke detaljer. Drømmen om det smukke landkøkken i fransk stil lever i bedste velgående. Men hvordan skaber du det køkken, du går og drømmer om? Lad dig inspirere af vores galleri med 8 skønne countrykøkkener, og få idéer til, hvilke detaljer og ting, du skal gå efter, for at få det rette look.

Måske behøver du blot at udskifte gardinerne, gå på jagt efter rustikke vinglas og skramlede gryder og pander på loppemarkedet eller holde øje med interiørbutikkerne for søde, landlige detaljer.

Det kan også være nødvendigt at gå lidt drastigere til værks og integrere en smuk porcelænsvask i køkkenelementerne, skifte det kedelige spisebord ud eller male de umage træstole. Det er kun op til dig, hvor meget du har lyst til at ændre og arbejde for sagen. Selv de mindste ændringer kan gøre den store forskel.

Mere inspiration: Lav din egen vinreol i rustik, fransk stil

Se vores store galleri nederst, og bliv inspireret af de smukke køkkenrum!

Vi har zoomet ind på de små detaljer, der er med til at understrege den landlige og lidt uhøjtidelige stil.


Mere inspiration kan du finde i Anne Fabricius-Bjerres "Hjem efter mit hjerte" og Lykke Foged og Morten Holtums "Liv og lys".