badeværelse
Badeværelse

Giv dit lille badeværelse kant

af Christine Agertoft / Foto:Birgitta Wolfgang Drejer 22.04.2015
Død over det lille, kedelige badeværelse. Vi vil have mønstre, farver og vovet lækkerhed. Derfor har vi lavet et galleri med ting, der giver det lille badeværelse kant.

Du har sikkert hørt tusind gange, at neutral indretning og lyse farver er bedst til et lille badeværelse, men øv hvor bliver resultatet også bare kedeligt. Vi ved godt, at det er begrænset, hvor meget pang man kan stoppe ind på seks kvadratmeter, men lidt er der plads til.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tjekket kaos på dit badeværelse

Ved at vælge et par vilde ting, som virkelig fylder i rummet, skaber du tjekket kaos fremfor rod. Det må ikke føles, som om farver, mønstre og materialer vælter indover dig, når du træder ind på det lille badeværelse. En god huskeregel er cirka en vild accessory per to kvadratmeter.

Få flere tips til det lille badeværelse her!

Ikke plads til sjov

Når du har så lidt plads at gøre godt med, skal du heller ikke begynde at sætte en masse ind, som ikke har et reelt formål. Det kan for eksempel lyde som en sjov idé at hænge et gevir på væggen, men det har du altså ikke plads til medmindre, du bruger det som knager.

Få unikke fliser til dit badeværelse her!

Lille badeværelse med det hele

I det hele taget handler det om at tænke kreativt og praktisk, hvis du vil have det lille badeværelse, der både har kant og alt det nødvendige. Tit handler det om ikke bare at købe det første og det bedste badeforhæng, men i stedet gå på jagt efter et, der er ”lige dig”.

Få mere inspiration i Mad & Bolig her!