badeværelse
Badeværelse

Unikke fliser til dit badeværelse

af Christine Agertoft / Foto: Pernille Kaalund 20.04.2015
Vi har samlet 11 helt unikke fliser, som kan forvandle dit neutrale badeværelse til en design-oase. Find din egen favorit lige her!

Badeværelset er et af de dyreste rum at renovere, men alt for tit ender man med at spørge sig selv, hvor alle pengene forsvandt hen. For når der skal vælges fliser, går de fleste efter det sikre og langtidsholdbare valg. Derfor har rigtig mange et beige, gråt eller hvidt badeværelse og forsøger så at pifte det op med lækkert tilbehør. Det er også den fornuftige og rationelle løsning, men det er ikke den modigste.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Mere inspiration: Indret badeværelset med personlighed

De helt rigtige fliser til dit badeværelse

Et hjem får uendeligt meget mere personlighed, hvis man tør tage en chance og lade fantasien sejre over fornuften. Vi har samlet et galleri med inspiration til dig og dit badeværelse. Hvis du går på opdagelse i de mange flotte fliser med bogstaver, flotte mønstre eller vilde farver, kan du helt sikkert finde lige præcis den stil, der passer til dig.

Mere inspiration: 5 bolig-blogs du skal besøge

Fra kedelige til unikke

Hvis du alligevel bliver lidt svag i knæene ved tanken om sådan et markant designvalg, så er det vigtigt at huske, at du ikke behøver sætte de unikke fliser op i hele dit badeværelse. Du kan sagtens nøjes med en enkelt væg eller endda bare gulvet i brusenichen. Det gælder om at kombinere dem med neutrale fliser, klinker eller andre materialer. På den måde kommer din pengepung heller ikke til at lide under din nye, vovede indretningsstil.

Få mere inspiration i Mad & Bolig!