Indretning og trends

Indretning: 3 stilarter til dit hjem

af Kaul Production 29.01.2015
Der findes ikke noget bedre end et gennemført univers, hvor både tekstiler, farver og materialer spiller fuldendt sammen. Find inspiration til stilen i dit hjem her!

Hvad er det, der sætter prikken over i’et i dit hjem? Måske er det de friske blomster, der hver uge lyser op i boligen eller måske er det de mange DIY-projekter, du gennem årene har kastet dig ud. Det kan også være den røde tråd, der er i hjemmet, og som får det hele til at hænge sammen på fineste vis.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se galleriet: 5 stilfulde sofaborde til dit hjem

Drømmer du om en bolig de luxe, hvor der er sammenhæng i indretningen, så indret dig som de store designere. Vi har kigget langt efter nogle af de helt store mestre og på den internationale interiørscene, så du kan indrette dig som svenske Lexington, engelske Designers Guild og amerikanske Ralph Lauren.

Dyrk det feminine – Engelske designers guild

Lad dig inspirere af et ultrafeminint univers med masser af tekstiler, puder og polstringer. Tricia Guild, kvinden bag Designers Guild, elsker at blande tekstiler, om det er brokade, fed silke eller mere moderne print, er ikke så afgørende. Gør hende kunsten efter, for eksempel når du polstrer en sofa eller en stol.
Farver er også vigtige i Designers Guilds univers, og inspirationen er hentet fra hele verden og især Indien og Asien, men altid med udgangspunkt i de fine klassiske, engelske traditioner. Der er ingen grænser for, hvad der kan blandes, så vil du gribe stilen, skal du være modig og klar til at mikse materialer og farver.

I ISABELLAS finder du altid inspiration til haven og boligen - vil du have det automatisk med posten? Klik her!

I stil med Ralph Lauren

Det vilde vesten møder krystalglas og fine tekstiler i Ralph Laurens boligunivers. Det er hele the american dream på én og samme gang – fra westcoast beach style til midwest, country og nybyggerstil, alt sammen på en sofistikeret og personlig måde. Her har vi fundet inspiration i Ralph Laurens countryunivers med mørke, brune farver, klassisk naturbrunt læder, tungt krystal, håndlavede tæpper, vilde print mikset med klassiske Ralph Lauren-mønstre. Tern og striber skal der være i et Ralph Lauren-inspireret hjem – og så selvfølgelig, det ikoniske kuffertbord.

Kom med i boligen: Romantisk bohemestil på landet

Svenske LEXINGTON

Lexington er garant for et maritimt univers, der tager dig med til både New England og Long Island. Vil du indrette dig i Lexington- stilen, så brug rå overflader som drivtømmer, råt jern, strik, bast og hør, og miks det med fine bomuldskvaliteter i farverne beige, hvid, blå og rød. Miks gerne mønstrene sammen, så du både har striber og fine print, men hold farvetonerne stramt med det blå univers som base.

Drømmer du om et nyt soveværelse? Se de 12 romantiske soveværelser her: