Boligreportage

Romantisk bohemestil på landet

af Eilen Anthoniussen 17.07.2014
/Foto: Kira Brandt
Der er skruet op for farver og romantik både indenfor og udenfor denne vidunderlige bohemebolig fra 1827.

I en 270 m2 stor villa i Jægerspris ligger dette unikke hjem fra 1827. Huset er indrettet i romantisk bohemestil, der hovedsageligt består af et miks af sjove fund og kreativt og romantisk tilbehør. Indretningen er tro mod husets alder, og der hvor reparation har været nødvendig, er den foretaget skånsomt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 13 stemningsfulde vinduer!

Stilen består af miks af nips og kunst købt på rejser, grene og blomster fra naturen, og så emmer boligen af gennemført harmoni mellem farver og inventar. Hold for eksempel øje med stuen, der også fungerer som arbejdsrum, hvor det arabiske kelimtæppe lægger bund til rummets øvrige indretning med få møbler, nips og tekstiler i rene klare farver.

For at give hjemmet en bohemestil, kræves en sans for kombinationer, som man eksempelvis kan se i køkkenet. Køkkenet består af et sammenskrab af forskellige arvestykker og containerfund. Centralt er en gammel købmandsdisk og en hængende vitrine med åbne hylder, der er malet i en lys turkis farve, som står i smuk kontrast til det mørkebrune klinkegulv.

Se de smukke billeder af denne unikke billeder i nedenstående galleri.