IKEA-nyheder - sommer 2018
Indretning og trends

Nyt fra IKEA - Redaktionens 10 favoritter

Sofie Wulff 16.08.2018
IKEA har løftet sløret for et væld af nye, fine produkter og har endnu en gang fokus på bæredygtige materialer - og ikke mindst masser af grønt tilbehør til planter og blomster. Se redaktionens 10 favoritter!

Det nye IKEA-katalog er på gaden, og vi har bladret det igennem mere end én gang! Der er nemlig så mange nye, fine styles at vælge imellem. Se redaktionens 10 favoritter i galleriet nederst i artiklen.

Se også: 10 tips til at gøre en grøn forskel

Bæredygtig og ressourcesmart livsstil

IKEA er kendt som stedet, der har noget for de fleste - både stil- og prismæssigt - og de seneste år har de også gjort det mere og mere økonomisk overkommeligt at tænke og vælge bæredygtigt, når man køber møbler til boligen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er også tilfældet med de nyeste kollektioner, der bl.a. indeholder produkter i fornybart og bæredygtigt bambus og masser af genanvendlige opbevaringsglas- og beholdere, der holder madvarerne friske i lang tid, så du kan reducere madspild. En stor del af de nye møbler og det nye interiør er produceret i materialer, der er anvendt på bedst mulig vis og arbejdet med på en måde, så affaldsmængden minimeres. Et skønt initiativ der varmer vores grønne hjerter!

Mere grøn inspiration: Grøn og sund madopbevaring

Samtidigt er designet helt i top og blandt nyhederne findes noget til ethvert hjem - hvadenten du er til den moderne stil, romantiske stil, rustikke stil eller noget helt fjerde! Kataloget byder nemlig på alt fra støvede pasteller, lyst træ og naturlige, bløde former til gylden messing, røgfarvet glas, tyk velour og rustikke møbler med et industrielt touch.

Se redaktionens 10 nye IKEA-favoritter i galleriet: