Indretning

Skab nyt liv i 50’er huset

af Line Sølvhøj Johansson / Foto: Louise Scheutz-Klixbüll, Claudi+Capion, Martin Sølyst og Jakob Helbig 16.09.2014
Sving indretningspenslen og giv dit 50’er hus nyt liv. Med små ændringer og en kærlig opdatering kan dit 50’er hus få helt nyt liv.

Har du investeret i et hus fra 50'erne, har det sikkert fået nogle hjertelige forbedringer undervejs. Men inden du kaster dig ud i den helt store renovering af huset, så udnyt den charme og særhed, som 50'er huset har.

Læs også: Blikfangende stole til boligen

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

50'er stilen er populær og kan i sig selv fuldende 50'er huset på allerfineste vis. Antikke fund, arvemøbler eller træmøbler af den rette kaliber kan sætte prikken over i'et i din bolig, men du kan også løfte 50'er huset til nye højder og udnytte store vinduer, lade husets indmad forblive og arbejde omkring det med nyt tapet eller moderne møbler.

Se også boligen, der er indrettet med vintage-fund!

5 tips til at opgradere 50'er huset:

• Køkkenalrummet er populært, og ved at rive en væg ned i køkkenet, kan du skabe et køkkenalrum, der giver nyt liv til køkkenet og samværet omkring maden.

• Udnyt de store, flotte vinduer, som 50'er boligen oftest byder på. Et diskret rullegardin eller foldegardin syner mindst muligt, så vinduerne og dermed lyset kommer til sin ret.

• Fjern døre mellem rum for at spare plads, men også for at få boligen til at syne tørre og for at arbejde med nye sammenhæng mellem rummene. En halvvæg kan også gøre en forskel i rummet.

• Krydr din bolig med klassikere og designmøbler for at understørre husets nostalgi. Rene linjer og fokus på minimalisme gør din 50'er bolig enkel og indbydende at se på.

• Brug radiatorskjulere til at skjule de gamle radiatorer - det giver samtidig ro og skaber rene linjer i boligen.

Læs også: 9 interessante idéer til soveværelset

Drømmer du om en sort-hvid bolig. Bliv inspirerert i galleriet nedenfor.