Stueplanter

De 4 bedste planter til dit hjem

Line Sølvhøj Johansson 28.10.2014
/ Foto: Niels og Iben Ahlberg
Vil du gøre noget godt for dig selv og dit hjem, så indret med planter – og vælg de planter, der passer bedst til de enkelte rum. Få tips til at finde de bedste planter her!

Planter i hjemmet ser ikke bare smukt ud. Det er også godt for indeklimaet – især hvis du vælger de helt rigtige planter til dit hjem. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvilke planter du pryder dit hjem med. Få tips til, hvilke planter der gør sig bedst i boligens rum her!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Gode bøger om haven

Stuen: Guldranke
Guldranken er modstandsdygtig over for svagt lys, og så kan den nøjes med at blive vandet, når jorden føles lidt tør. Den smukke guldranke kan vokse sig høj i stuen og på den måde fremhæve højden af rummet.

Soveværelset: Jasmin
Den skønne jasmin egner sig perfekt til soveværelset, hvor den prægtige duft fremmer en rolig, dyb søvn. Undersøgelser har vist, at duften af jasmin samtidig kan hjælpe på søvnbesvær.

Læs også: 5 tips til rent sengetøj

Badeværelset: Philodendron
En Philodendron trives perfekt i fugtige områder, og derfor er det en oplagt plante at have på badeværelset. Den trives i fugten, og skal vandes cirka en gang om ugen.

Kontoret: Fredsliljer
Hjemmekontoret er måske ikke her, du befinder dig oftest, og derfor er det oplagt at lade fredsliljen bo her. Fredsliljen kræver minimal vedligeholdelse og kan leve i indirekte sollys.

Find inspiration til, hvordan du får ISABELLAS' havestil i galleriet her: