DIY: Snefnug af papirstrimler
DIY-projekter

DIY: Lav fine snefnug af strimler

Tekst og foto: Kristina Svejstrup Pedersen 14.11.2023
Stribevis af papirstrimler er, hvad du skal bruge, hvis du vil pynte hele træet med snefnug. Men bare et enkelt fnug kan også se sødt ud!

En enkelt friaften burde være nok til at fylde juletræet med de fineste hjemmelavede snefnug. Så frem med papirstrimlerne og i gang med at folde og hæfte! Har du mindre tid, kan et enkelt fnug også se sødt ud sammen med lidt pynt fra julekassen.

Det skal du bruge:

  • Papir
  • Saks
  • Limpistol
  • Hæftemaskine eller symaskine og sytråd

Sådan laver du snefnug af strimler:

  1. Klip 41 strimler papir på ca. 7 mm i bredden på papirets korte led. Tag nu 1 strimmel i hånden og rul den sammen. Lim enden af strimlen. Fold derefter resten af strimlerne på midten.
  2. Tag nu 5 strimler, og hold fast i den ene ende, så de ligner en lille vifte. Fold hver strimmel dobbelt, imens du holder dem, men uden en skarp fold. Placer de foldede stykker sammen forskudt, som vist på billedet, og klip det overskydende papir af. Sy eller klips viften sammen.
  3. Lav 8 af disse vifter. Læg dem sammen på et bord, så de danner et snefnug. Lim med din limpistol ovenpå, så der kommer lim på alle 8 vifter, og placer den lille papirrulle ovenpå.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.