Højtider & mærkedage

Frister for julekort og pakker 2020

af Redaktionen. 1.12.2020
Foto: Claudi Thyrrestrup.
Har du styr på, hvornår du senest skal sende julekortet eller aflevere julepakken til PostNord, hvis det skal nå frem inden jul? Se fristerne for julen 2020

Julen står for døren, og det er tid til at sende dem, du holder af, en kærlig hilsen. Det er så hyggeligt at modtage et sirligt håndskrevet julekort med ønsket om en glædelig jul og godt nytår, et foto af de yngste familiemedlemmer med nissehuer på eller en hjemmelavet ønskeliste med posten. Men postnisserne hos PostNord har ekstra travlt hvert år i december, så de anbefaler, at du sender din julepost i god tid. Men hvornår er det, at du senest kan sende julekortene afsted?

Den vil du smage: Julens nemmeste cheesecake

Frister for julepost og pakker i julen 2020

 • Onsdag den 16. december
  Sidste frist for at sende et almindeligt brev, der skal frem inden jul. Brevet skal sendes på posthuset inden indleveringsfristen eller lægges i en postkasse, der ikke allerede er blevet tømt.
 • Mandag den 21. december
  Sidste chance for at sende et quickbrev fra posthuset. Det er også sidste frist for indlevering af pakker på posthus, der skal være fremme inden jul. Husk at tjekke indleveringsfristen på dit posthus.
 • Onsdag den 23. december
  Sidste omdeling af breve og pakker inden jul. Anmeldte pakker den 23. december bliver kørt direkte på posthuset (mellem kl. 14.00 og 16.00), så kunderne har mulighed for at hente julegaven inden 24. december.

Gode råd til din julepost 2020:

 1. Tjek indleveringsfristen på dit posthus, hvis dine forsendelser skal nå med på en bestemt dag.
 2. Lægger du breve i postkassen efter, at den er blevet tømt, går der en dag ekstra. Tjek på postkassen, om den er blevet tømt.

Kilde: PostNord