Smukke drivhuse og pavilloner til haven

Lige fra den første forårssol begynder at titte frem, kribler det i de grønne fingre, og vi får lyst til at bruge tid i haven. Rigtig meget tid - og gerne også gerne langt ind i de noget køligere efterårsmåneder. Og det er der heldigvis mulighed for, hvis du kaster dig ud i at bygge og indrette et fint drivhus eller en hyggelig pavillon.

Læs hér hvordan du gør dit drivhus klar til sæson

Allerede i det tidlige forår kan du begynde at plante i dit drivhus, og der skal ikke meget varme til, før du også kan nyde dit drivhus eller din pavillon og bruge den hyggelige lille oase som et overdækket spisested i haven, hvor du både kan nyde morgenmad, frokost, aftensmad og det lille søde indslag til kaffen.

Læs også: Få succes med dit drivhus

Kom i gang med dit drivhus eller en pavillon

Inden du kaster dig ud i at bygge dit eget drivhus eller pavillon, skal du være opmærksom på, at der findes regler for udhuses størrelse, afstande til skel, højder, bebyggelsesprocent på grunden og så videre. Kontakt teknisk forvaltning i din kommune, så du er opdateret på reglerne og undgår at skulle fjerne huset igen.

Brug gerne gamle døre og vinduer. Kig efter genbrugsmaterialer på nettet, hvor du oftest kan finde billigere materialerne. Du kan også holde øje med huse, der bliver restaureret, hvor der kan være gamle vinduer og døre at hente.

Se også galleriet: Fra sommerhus til helårsbolig

Når du kommer til at skulle indrette, så fyld gerne op med lækre loppefund eller arvestykker, blomster, lanterner og lækre, bløde materialer som puder og vattæpper til at lune sig med. Det passer perfekt ind og giver den helt rigtige stemning.

Få inspiration til smukke drivhus og pavilloner i galleriet:

Find brugte drivhuse og pavilloner her:
vica.dk
willabgarden.dk
juliana.com
pavillondanmark.dk
hobbydrivhuse.dk
hk-hornsyld-shop.dk
opj.dk
nynorm.dk
solundhuse.dk
win-door.dk

Se også de store byggemarkeder og for brugte huse på dba.dk.