Få tips til at indrette din altan
Terrasse og altan

Guide: Sådan får du det bedste ud af din altan

af Redaktionen 10.06.2017
Foto: Martin Stampe / Regi: Altan-liv.dk.
Altanen er for mange et tilflugtssted om sommeren. Indret den derfor med de rette møbler og blomster. Her får du vores tips til, hvordan du udnytter altanen bedst!

Altaner kan have mange forskellige udtryk - de kan være smalle, firkantede, store og små. Her får du en guide til, hvordan du uanset størrelse og form kan få mest ud af din altan. Der findes nemlig intet bedre end en grøn og blomstrende altan, der giver dig et ekstra rum i lejligheden, når du indretter den med de rette møbler og gode opbevaringsløsninger!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Møbler

Planter til altanen

  • Stil dine indendørsplanter udenfor på altanen, for at få en ekstra frodig altan. Pas dog på med direkte sollys på din planter - det kan svitse dem!
  • Tænk fra gulv til loft, når du indretter din altan med planter. Lad planter hænge ned fra loftet, hænge i et gitter op af væggen, og stil krukker på gulvet. Der er masser at gøre, hvis du ønsker dig en grøn altan.
  • Gå efter duftende klatreplanter som klematis, latyrus og klatreroser - de vil hurtigt sprede sig!
  • Udnyt alle ledige pladser, og plant naturligvis også altankasserne til med skønne sommerblomster. De fine altankasser i kobber forskønner enhver altan!

Få meget mere inspiration til det gode altanliv hos Altan-liv.dk.

Hygge på altanen

DIY: Byg en pæn og praktisk plantekasse

Få inpiration til dit altanliv i galleriet her!