Desserter og kager

10 slags chokoladekage

Chokoladekage passer til enhver lejlighed og smager de fleste. Mulighederne er rigtig mange for at lave en lækker chokoladekage.
af Redaktionen 29.06.2012
Chokoladekage

De fleste af os holder af en god chokoladekage, men sådan en kan laves på mange måder. I USA har de fx den populære Mississippi mud pie, i Danmark har vi kiksekagen og i Frankrig praler de af den himmelske "blødende chokoladekage".

Vi har samlet de bedste opskrifter på chokoladekager fra hele verden i galleriet herunder, og så kan du selv vælge, hvordan du vil servere din chokoladekage.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

PRØV OGSÅ: Chokoladekage med blødende midte

Chokoladekage er en favoritkage

En chokoladekage er ikke bare en kage. Chokoladekager findes i et utal af varianter, og mon ikke alle har en favorit chokoladekage?

Serverer du chokoladekage for familie, venner eller bare dig selv, bliver det helt sikkert et hit ved bordet. Chokoladekagen er nemlig den type kage, rigtig mange mennesker har som favoritkage.

PRØV OGSÅ: Her er chokoladekagen, der ikke skal bages

Chokoladekage er den mest populære

I Danmark alene bliver der i gennemnsnit søgt på chokoladekage 50.000 gange på Google. Det er med andre ord en absolut favoritkage blandt os danskere.

Alle har et forhold til chokoladekage - om det så er barndomsminder fra bedstemors køkken, den årlige fødselsdagskage eller sjov kagebagning i køkkenet med børnene.

Og skulle du være en af de få, der ikke har et forhold til chokoladekagen, så er det bare med at komme i gang, for det er en kage, som altid bringer glæde og smil.

Det kan selvfølgelig være svært at finde på nye måder at lave chokoladekagen på, men er man alligevel blevet træt af den samme chokoladekage, er mulighederne for nye typer rigtig mange.

Vi har samlet vores 10 bedste chokoladekager, der spænder over den klassiske brownie, den flotte franske fyr Gâteau Marcel, den svampede chokoladekage med blød midte, og selvfølgelig har vi også opskrift på en supernem chokoladekage.

Klik dig igennem galleriet herover og find din yndlings-chokoladekage!

PRØV OGSÅ: Chokoladekage helt uden mel!

10 chokoladekager