Desserter

5 desserter til den søde tand

Hvorfor begrænse det søde punktum efter en dejlig middag? Her får du hele fem desserter, som du sagtens kan servere på én gang.
af Camilla Zarah Lawes og Line Sølvhøj Johansson 14.02.2014 Foto: Columbus Leth

Efter en dejlig middag følger en skøn dessert. Har du svært ved at vælge, hvilken dessert du skal lave? Det tænkte vi godt! Derfor har vi samlet en hel dessertmenu, der forkæler den søde tand, så du ikke skal gå på kompromis.

Prøv også: Gulerodskage - verdens bedste opskrift

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Dessertmenuen består af:
* Creme brulé
* Trøffelcreme
* Petit fours
* Minimuffins
* Svesker i madeira

- desserter, der ser smukke ud og smager så englene synger. Anret desserterne på et stort fad eller portionsvis, og nyd et glas boblende Moscato d'Asti til.

Prøv også opskriften: Æblekage med kanel

Du kan finde opskrifter på de fem desserter i galleriet herunder, eller du kan variere opskrifterne, så du sætter dit eget præg på dem. Prøv for eksempel at bruge chokolade med orange-, mint- eller chilismag i din trøffelcreme, eller lav en creme brulé med vanilje, chokolade eller lakrids.