Desserter og kager

6 søde påske-desserter

Vi har samlet 6 desserter, der emmer af forårsstemning. De er perfekte på påskebordet - og selvfølgelig også resten af året.
Josefine Rubeck / Foto: 3.02.2020
6 lækre påske-desserter - få de bedste opskrifter her

Mangler du inspiration til årets påske-dessert?

Hvis du har lyst til at servere noget ekstra lækkert for dine gæster, udover de klassiske påskeæg i chokolade, så se med her.

En påske-dessert, der emmer af forår

Påskefrokost betyder god mad, hyggeligt selskab og ikke mindst masser af søde sager.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Julen har risalamanden, men hvilken dessert skal man egentlig servere i påsken? Ofte forbindes den med fyldte chokoladeæg i lange baner, men hvis du gerne vil bage eller kreere din egen dessert, kan det være svært at finde ud af, hvilken dessert det skal være.

Eftersom at påsken ligger i en forårsmåned, må din dessert godt afspejle netop den årstid. Lav en dessert, som er frisk og frugtig og som måske har et strejf af gul i sig, så den emmer af påske.

Nedenfor har vi samlet 6 søde påske-desserter, der passer perfekt til din påskefrokost!

SE OGSÅ: 25 retter til din påskefrokost

Påskens lækreste cheesecake

Den her påskekage bærer den gule påskefarve i form af syrlig citrongelé på toppen. Derudover vil man også fornemme et hint af lakrids både i cremen og kiksebunden.

påskedesserter

Se opskrift her: Påskens lækreste cheesecake

Svampet citronkage med chiafrø

Har du lyst til at servere en svampet citronkage, der både er sød og syrlig? Så prøv denne opskrift på citronkage med chiafrø, der ovenikøbet er glutenfri.

påske dessert

Eksotisk panna cotta med passionsfrugt

Giv den traditionelle panna cotta et twist af påske og pift desserten op med syrlig passionsfrugt, som giver en frisk og eksotisk smag.

påskedessert

Se opskrift her: Eksotisk panna cotta med passionsfrugt

Lagkage med hvid chokoladecreme og citron

Denne elegante påske-lagkage består af fløjlsblød hvid chokoladecreme mellem lækre hjemmelavede lagkagebunde samt et tvist af citron som modspil til det søde. Den perfekte lagkage til påskefesten!

påskedessert

Appelsin-trifli med kaffecreme

Denne appelsin-trifli er både sprød, blød og frisk, og så er den perfekt til kaffeelskere. Cremen smager nemlig af kaffe!

dessert påske

Se opskrift her: Appelsin-trifli med kaffecreme

Cheesecake med appelsin

Cheesecaken passer godt til dig, der gør vil gøre lidt ekstra ud af påske-desserten. Den friske smag af appelsin skinner både igennem i ostecremen og i den orange appelsingelé, som pynter på toppen.

dessert

Se opskrift her: Cheesecake med appelsin

Vil du have mere inspiration til påskefrokosten? SE HER: Saftig lammekølle med perlerugsalat