Desserter
Desserter
Bagte pærer med crumble
Når havens træer er fyldt med sprøde, modne pærer er der intet som at plukke dem og trylle dem om til søde desserter. Prøv denne med bagte pærer og kanel!
af Cecilia Fahlström
27.07.2017
Foto: Stine Christiansen / skovdalnordic.com
4 personer
Bagte pærer
- 2 modne pærer
- 2 spsk. honning
- ½ tsk. stødt kanel
- ¼ tsk. stødt muskatnød
- 30 g smør, stuetempereret
- 30 g brun farin
- 25 g hvedemel
- 3 spsk. pekannødder
- Lidt cremefraiche
Pærer er en populær hovedrolle i desserter, når kalenderen skifter til efterår. Hvis du vil prøve noget nyt, så gå i køkkenet og tryl den søde frugt om til en dessert med masser af varme og velsmag.
Prøv også: Hurtig havregrød med chia, æble og kanel
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
bagte pærer med crumble - Sådan gør du
- Tænd ovnen på 175°. Skær pærerne over på langs, og fjern kernehuset. Læg pærerne med skærefladen opad på en bageplade med bagepapir, og smør honning ud på pærernes skæreflade.
- Drys med kanel og muskatnød, og bag pærerne i ovnen i 10 minutter.
- Bland smør med brun farin og hvedemel, og smuldr det sammen med fingrene.
- Hak pekannødderne groft, og bland dem i smuldreblandingen.
- Fordel crumblen over pærerne, og bag dem i ovnen i yderligere 20 minutter.