Desserter
Desserter og kager
En syndig brownie
Du har sikkert bagt en brownie før, men ikke en brownie der så syndig og svampet som den her!
af Gitte Heidi Rasmussen / Foto: Betina Hastoft.
8.09.2016
En god brownie er kompakt, svampet og chokoladeintens, og den her er ingen undtagelse. Den er fyldt med svampet chokoladesmag. Men det er på toppen, at den her brownie for alvor bliver syndig. Vi har nemlig lavet en opskrift, hvor den gode brownie er pyntet med fudge, salte peanuts og endda minimarshmallows, og som skal bages i ovnen, indtil de syndige ingredienser smelter sammen til en himmelsk topping. Når du har bagt din brownie-kage, skal den køle af, skæres i stykker og nydes. Men kan du ikke spise alle brownie-stykkerne, så kan du sagtens fryse dem og tage dem op, når chokoladetrangen melder sig. Vi kan også varmt anbefale at servere den sammen med en klat vaniljeis. Prøv også:
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Den bedste brownie-opskrift
Tid : 20 min. + bagning. Antal: ca. 16 stk.Det skal du bruge til din brownie:- 150 g smør
- 200 g mørk chokolade
- 3 æg str. M/L
- 200 g sukker
- 125 g hvedemel
- 75 g fudge i små terninger
- 75 g salte peanuts
- 50 g minimarshmallows
- Smelt smørret i en gryde, tilsæt hakket chokolade og smelt det under omrøring, så det bliver til chokoladesmør.
- Pisk æg og sukker luftigt og skummende og sigt langsomt hvedemelet i.
- Rør derefter æggemassen sammen med chokoladesmørret.
- Hæld dejen i en lille smurt bradepande, ca. 18 x 25 cm.
- Drys kagen med en blanding af fudge, peanuts og marshmallows og bag den ved 150 grader i ca. 35 min.
- Lad kagen blive helt kold inden servering og sæt den gerne i køleskabet.
Prøv også: Chokoladeis med browniestykker!