Desserter
Desserter og kager
Fudge uden sukker
Lav en sød fudge uden sukker og med en helt vidunderlig intens grøn farve, der pynter på enhver tallerken.
af Cecilie Sofie Svensson / Foto: Line Thit Klein
11.11.2016
Go green! Hvis du har et blødt punkt for peanutbutter, er denne fudge uden sukker helt uimodståelig. Den er lavet uden raffineret sukker og mælkeprodukter, men er stadig super cremet, sød og lækker. Fudge-stykkerne er rullet i pistaciemel, som giver dem et flot udseende, og så har de en rund smag af tranebær, som gør dem frugtige. De er et delikat og farverigt bud på julekonfekt!
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Læs også: Mette Blomsterbergs fudge
Sød fudge uden sukker
Ca. 16 stykker Det skal du bruge:- Brug 1 lille firkantet form på ca. 12 x 12 cm
- 100 g peanutbutter
- 100 g kokoscreme (den fede del af kokosmælken)
- 50 g ahornsirup
- 25 g smør
- 1 knivspids vaniljepulver
- 50 g tranebær
- 100 g pistacienøddemel
Sådan laver du fudge uden sukker:
- Hæld alle ingredienserne undtagen tranebærrene i en lille gryde, og varm det op ved lav varme og under omrøring, indtil massen er cremet og ensartet.
- Brug en træske eller et træpiskeris. Hvis den skiller en smule, så rør hurtigt rundt i 10 sekunder, så samler massen sig.
- Tilsæt tranebærrene, og hæld fudgen i formen, beklædt med film.
- Stil den på køl i mindst 2 timer, til den har sat sig godt.
- Skær den ud i små firkanter, og vend stykkerne i pistacienøddemel. Opbevar dem på køl.